Câţi bani a câştigat Moise Guran, de îşi permite să lucreze fără salariu în politică! În ultimii ani, firma lui a produs peste 600.000 de euro!

Moise Guran a câştigat din afaceri, susţinând că are rezerve financiare din care poate trăi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Moise Guran a câştigat din afaceri, după cum arată cifrele de la Ministerul de Finanţe. Jurnalistul a anunţat că intră în politică, în USR, şi a surprins declarând că nu va orimi nici un ban pentru activitatea sa: “Nu o să am salariu de la USR. Nu sunt bogat, am niște rezerve din care pot trăi ceva timp. Când nu mai am bani, ma angajez și eu, ca orice om, îmi caut o slujbă”. 

Citeste si: Amănunte neștiute despre Giorgiana Hossu, propunerea pentru șefia DIICOT! Câștigă peste 200.000 de lei pe an și s-a ocupat de o mulțime de dosare celebre

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde la tarabă a avut un salariu de 1.900 de euro pe lună la Guvern! Dana Varga, fiica unui bulibaşă, şi-a luat un Audi A5 în leasing!

Citeste si: Cum a ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş! Blonda Larisa se ocupă de piaţa de capital din România!

Jurnalistul intrat în politică a adăugat că acest lucru se va întâmpla „vreun an, poate mai mult, în funcție de cheltuieli”. „Sunt un idealist care a ales un partid de idealiști și care vor să schimbe lumea venind cu un mod cu totul diferit de a face politică. Am idei și persuasiune”, a mai spus Moise Guran. (vezi cum a ajuns Moise Guran la tribunal)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate