Acuzații dure după moartea lui Vali Coșug: ”Cum să intri în spital pentru o operație de artrită la un picior și să mori pe masa de operație de atac de cord?”

Artistul Vali Coșug, mentorul lui Julie Mayaya, a încetat din viață.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Vali Coșug, mentorul lui Julie Mayaya, a încetat ieri din viață. "Nu ne asteptam la o asemenea veste trista, ne-ai parasit mult prea devreme si ai lasat in urma un gol imens. Cu nemasurata tristete, membrii familiei Vlahu simt nevoia sa transmita cele mai sincere condoleante familiei indoliate!”, au notat amicii artistului. 

Citeste si: Doliu în lumea muzicală din România! A murit Vali Coșug, mentorul lui Julie Mayaya!

Citeste si: Mihai Constantinescu, operat de urgenţă! Intervenţia la care a fost supus de medicii de la Spitalul Floreasca

Șocată de veste, Laura Stone a postat un text dur, în care spune că nu înțelege cum a putut să moară prietenul ei apropiat. 

”Sunt inca muta si in stare de soc! Cum sa intri in spital pentru o operatie de artrita la un picior si sa mori pe masa de operatie de atac de cord? Aici chiar vreau o explicatie. Adio prieten drag, Vali Coșug! Sunt sigura ca vei fi spiritul petrecerii acolo sus printre ingeri! R.I.P Pif si condoleante familiei.”, a scris Laura.  

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate