Acuzații grave la adresa unui profesor de sport din Podenii Noi, Prahova! Elevii nu mai vor să meargă la ore

Stiri

Acuzații grave la adresa unui profesor de sport din Podenii Noi, Prahova! Elevii nu mai vor să meargă la ore

Elevii de la o școală din Podenii Noi, județul Prahova, refuză să mai meargă la ore. Copiii au adus acuzații grave profesorului de sport.

Elevii de clasa a IV-a de la o școală din Podenii Noi, județul Prahova au povestit că profesorul de sport se poartă foarte urât cu ei. Conform declarațiilor minorilor, dacălul i-a bruscat și i-a lovit pe unii dintre ei. De teamă, ei nu mai vor să meargă la ore.

Declarațiile părinților sunt halucinante 

„Au început să plângă că domnul de sport i-a bruscat. Le-au dat palme, pumni, împinşi, strânşi de gât că nu ştie să stea drepţi, că nu ştie să ţină mâna în şold, că nu ştie să alinieze, chestii d-astea”, a declarat Marinela Mareș, mama unui elev, pentru un buletin de știri.

Citeste si: O mașină de lux înmatriculată în România urmărită la 200km/h de polițiști în Germania! Surpriză mare! Cine a coborât din limuzină

Citeste si: O fată de 24 de ani și-a vândut virginitatea pentru o sumă uriașă! Ce s-a întâmplat timp de două luni de zile

Citeste si: Fata de 10 ani din Popești-Leordeni, dată dispărută aseară, a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu minora

„A bătut-o, a venit acasă, n-am putut să o stăpânesc, două ore mi-a plâns nici să mănânce nu a putut şi dacă am venit peste dânsul la şcoală imediat mi-a spus că s-a jucat cu fata, că de ce plânge. A început pe unul cu o palmă, pe unul cu piciorul, pe unul cu lovituri în cap. Nu e corect”, a declarat și Georgiana Bălașa.

Iuliana Nedelcu, directorul școlii, a declarat că nu a fost înregistrată nicio reclamație scrisă înainte de aceste episoade.