Adela Lupșe a mai făcut o criză de nervi! ”De ce nu sună telefonul?”

Adela Lupșe a recreat momentul care a făcut-o celebră și a transformat-o în ”isterica de la miezul nopții”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

La mai bine de un deceniu de la criza de nervi „vreau să sune telefonul”, Adela Lupșe se întoarce cu o ”reeditare” a acelui moment. Voluptoasa prezentatoare a făcut o nouă criză, de data aceasta una ”controlată”, într-o reclamă la o cunoscută rețea de filme online.

fara descriere

Practic, Adela a învățat utilizatorii cum să folosească una dintre funcțiile aplicației, care să își permită să vezi filme și atunci când nu ai acces la Internet și pentru că nimeni nu suna să o ajute, a făcut din nou o criză de nervi. Evident, una în glumă.

Citeste si: Diana de la Insulă, mesaj către Alexandra Diaconescu, fosta iubită a lui Aurel: ”O să-i cer iertare”

Citeste si: Prima nuntă de la „Insula”! Cine a spus „da”, în miez de noapte

Citeste si: Adela Lupse: "Am fost concurenta la Nora pentru mama"! „Isterica de la miezul noptii”a inceput un serial intitulat "Vreau sa sune telefonul"

fara descriere

Orădeanca Adela Lupșe și-a asumat rolul de ”isterica de la miezul nopții” și chiar a lansat o linie de tricouri cu mesaje precum ”Aș vrea să-mi sune telefonul (dar n-ai tu numărul meu)” sau ”Isterica mi-a făcut copilăria frumoasă”. Lupșe apare în continuare la emisiuni de tip concurs sau teleshopping, este life-coach și model plussize.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate