Prima nuntă de la „Insula”! Cine a spus „da”, în miez de noapte

Aseară a avut loc prima nuntă de la insula tentațiilor. Iată cine a decis să facă pasul cel mare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La numai câteva zile de la venirea pe insula din Thailanda, Aurel este pus pe fapte mari. Iubitul Dianei și-a „oficializat” relația cu ispita Dana, de față cu toți ceilalți concurenți, precum și cu ispitele.

Cea care a "oficializat" totul este ispita Irina, iar naşii au fost Eusebiu şi ispita Bianca Pop!

La fel ca în sezonul trecut, insula tentațiilor a avut parte de o nouă cununie, așa cum s-a întâmplat în cazul Andreei și al lui George.

Citeste si: Ce nu s-a văzut la concertul “Nocturn” al celor de la Carla’s Dreams de la Romexpo: imagini exclusive din backstage cu Delia și Antonia

Citeste si: Din ce câștigă, cu adevărat, bani ”isterica de la miezul nopții”! Adela Lupșe a dat lovitura

Citeste si: Șoc în showbiz! Carmen de la Sălciua, întâlnire cu Culiță Sterp! Cum justifică artista noaptea petrecută împreună

În timp ce Diana se afla pe cealaltă insulă și mai spera într-o schimbare a lui Aurel, acesta este hotărât să meargă până în pânzele albe de dragul Danei, de care s-a îndrăgostit încă de acum doi ani.

Iar până în fața „altarului” nu a mai fost decât un pas, iar ispita Dana a acceptat să îi fie parteneră lui Aurel, care chiar și-a făcut și un tatuaj pentru ea.

Însă, așa cum și-a obișnuit fanii, Aurel nu poate sta linștit prea mult timp, iar în numai câteva minute a reușit să schimbe starea de spirit a tuturor.

Diana a dezvăluit ce semnifică tatuajul de pe mâna ei

În același timp, Diana a vrut să îi dea o lecție lui Aurel, așa că s-a prefăcut câteva minute că îi este foarte dor de el, să îi pară rău că a înșelat-o atât de repede.

Mai mult decât atât, Aurel va avea o mare surpriză atunci când va afla pentru cine și-a tatuat Diana numele „Aurel” pe mână. Deși crede că este pentru el, concurenta a dezvăluit că și pe tatăl său îl cheamă tot Aurel și că nu și-ar fi tatuat niciodată numele unui iubit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate