Adela Popescu, profund emoționată de vorbele tatălui. Ce mărturisire i-a făcut Doru, după o zi petrecută cu ea și cei trei băieți: ”Îmi place de tine”

Adela Popescu a fost profund impresionată de vorbele tatălui său.

Autor: Alis Pop

In articol:

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc de ani buni, sunt părinții a trei copiii și se laudă și cu vieți profesionale de excepție.

Pe toate le fac aproape singuri, căci doar în situații limită primesc ajutor din partea bunicilor. Iar pentru a crește trei copii de vârste apropiate ai nevoie de multă creativitate, dar și de tot atâta răbdare.

Citește și: ”Am rămas mut, instant” Keo, despre revenirea Adelei Popescu în muzică. Cum a început colaborarea celor doi

Adela Popescu și copiii ei

Adela Popescu, profund emoționată de vorbele tatălui

[Sursa foto: Facebook]

Doru Popescu, impresionat de fiica sa

Prezentatoarea, însă, deține aceste atuuri din plin, lucru confirmat chiar de tatăl ei. Recent, pe Instagram, Adela Popescu a făcut public un mic dialog purtat cu părintele său, care a emoționat-o profund și care a făcut-o să se bucure și mai mult de prezent.

În drum spre fratele ei, după multe ore petrecute în mașină, alături de Doru Popescu și de cei trei băieți pe care îi are, prezentatoarea și tatăl ei s-au întins la vorbă. El, profund impresionat de fiica sa, ea, ușor obosită de ceea ce presupune rolul de mamă a trei băieți.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

În fața energiei, gălăgiei și a comportamentului copiilor, Doru Popescu s-a arătat plăcut surprins de felul în care soția lui Radu Vâlcan gestionează relația cu băieții, orice conflict dintre cei trei, ideile și stările lor, mărturisind că este tare mândru de părintele care a ajuns să fie vedeta.

În schimb, prezentatoarea i-a mărturisit că, deși ea este bună, înțelegătoare și răbdătoare cu ei, uneori, se gândește dacă nu ar trebui să își schimbe atitudinea față de ei.

Iar la auzul acestor vorbe, tatăl artistei a reacționat imediat. Nu oricum, ci într-un mod foarte emoționant, care a făcut-o pe Adela Popescu să realizeze cât de binecuvântată este că are trei copii sănătoși și voioși, dar și să aprecieze mai mult agitația perioadei copilăriei lor.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu. Prezentatoarea recunoaște că soțul a intervenit între ele: ”Nici nu apucam să deschid gura”

„După o jumătate de zi petrecută cu mine și copiii, în mașină, în drum spre fratele meu, mă trezesc cu tati spunând:

-Tată, ai foarte multă răbdare cu copiii, bravo! Îmi place de ține.

-Păi și o fi bine, că ai văzut că deși eu sunt așa, ei tot țipă, plâng, se ceartă, etc. Poate ar trebui să schimb tactică, să fiu mai dură.

-Cresc, tată. Cresc și se liniștesc natural. Nu vor rămâne așa. Se schimbă. Dar amintirile cu mama lor, nu…”, a scris Adela Popescu pe conturile sale de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”Te îmbraci urât” Adela Popescu, criticată pentru stilul vestimentar. Stilistul i-a aruncat hainele din dressing

Bărbatul cu care a fost fotografiată Adela Popescu la un eveniment, în timp ce Radu Vâlcan e plecat! Ce mesaj i-a dat soțului, după ce au fost postate imaginile

Adela Popescu, momente de panică în Republica Dominicană. Nu a vrut să spună până acum prin ce a trecut: "Au început să-mi tremure picioarele, țin minte că mi s-a blocat...

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Adela Popescu, momente de panică în Republica Dominicană. Nu a vrut să spună până acum prin ce a trecut: "Au început să-mi tremure picioarele, țin minte că mi s-a blocat...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies