Adela Popescu, reproșuri în public la adresa lui Radu Vâlcan! Nu s-a putut abține când l-a surprins așa: „În fapt, de față cu toată lumea”

Actrița a ținut să îi atragă atenția soțului ei asupra faptului că și-a lăsat din nou cioc.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Adela Popescu nu s-a mai putut abține și a început să îi facă morală soțului ei în fața copiilor, după ce bărbatul și-a lăsat din nou cioc. Prezentatoarea TV l-a rugat pe partenerul ei să renunțe la barbă, pe motiv că nu îl avantajează.

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan: „N-am mai făcut-o de mult!”. Cu trei copii, rareori au timp pentru ei! Ce au anunțat acum

Adela Popescu: "Uite, serios, chiar nu îți stă bine!"

Adela Popescu l-a șicanat dur pe Radu Vâlcan, după ce bărbatul a ales să pună deoparte mașina de bărbierit și să opteze pentru o noua înfățișare. Rezultatul nu i-a căzut deloc bine actriței, căci i-a spus pe șleau soțului său că nu îi place cum îi stă așa. Mai mult, vedeta a insistat atât de mult pe acest subiect, încât Radu s-a simțit deranjat la un moment dat. Ca să-l împace, prezentatoarea TV a încercat să-l complimenteze după aceea pe bărbat, pentru a-l îndupleca:

Radu Vâlcan, deranjat de reacția Adelei Popescu

Radu Vâlcan

[Sursa foto: Instagram]

"Adela Popescu: Vreau să dau aici, în fapt, de față cu toată lumea.

Te-am rugat frumos să nu îți mai lași cioc, că nu îți stă bine. Uite, serios, chiar nu îți stă bine, să zică și oamenii ăștia!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Radu Vâlcan: Iubire, nu mi-am lăsat cioc, mi-ai spus la un moment dat, m-am bărbierit.

Adela Popescu: Te-am rugat să nu îți mai lași cioc, iubitule! Nu-ți stă bine! Uite, îți zice și Adrian!

Radu Vâlcan: Ok.

Adela Popescu: Dar nu te supăra acum, scumpule! M-ai înțeles greșit! Scumpete, ești superb, serios, cu sau fără cioc! Mamă, dar uite acum, că mă uit mai bine, chiar îți stă super!", a fost conversația celor doi, postată și în mediul online.

"Este clar, avem nevoie de o ieșire în doi!", a scris Radu Vâlcan, la puțin timp după ce a publicat clipul video pe rețelele de socializare.

Adela Popescu i-a făcut morală lui Radu Vâlcan, din cauză că și-a lăsat cioc

Adela Popescu și Radu Vâlcan

[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu și Radu Vâlcan simt nevoia de intimitate

De când familia li s-a mărit din nou, Adela Popescu și Radu Vâlcan au recunoscut că își fac cu greu timp unul pentru celălalt, în condițiile în care mereu se ocupă de copii.

Citeste si: Adela Popescu, despărțire în lacrimi! I-a fost greu să ia decizia, dar nu a avut de ales: "Am plâns!"

Recent, pe rețelele de socializare, cei doi soți au dezvăluit că au reușit să se bucure de câteva clipe singuri, așa cum obișnuiau înainte de a deveni părinți: "Ne-am propus să facem una dintre cele mai mari nebunii pe care le-am făcut în ultimii ani... n-am mai făcut-o de mult.(...) Ne-am propus, dragilor, să mergem la... cinema. Doar noi doi, singuri, împreună.", a declarat Radu Vâlcan, pe pagina lui de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies