Mihai Morar, ironie subtilă la adresa lui Radu Vâlcan, în mediul online. Ce detaliu a observat într-un videoclip postat de soțul Adelei Popescu

Colegul lui Buzdugan a făcut haz de necaz atunci când a văzut cum a ieșit la alergat soțul Adelei Popescu.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Radu Vâlcan l-a invitat pe Mihai Morar la o tură de alergat în parc, însă ceea ce a urmat după i-a amuzat teribil pe fani.

Prezentatorul de la radio a ținut să îi atragă atenția soțului Adelei Popescu asupra unui detaliu nesemnificativ, pe care l-a observat în videoclipul postat de bărbat.

Citeste si: Reacția subtilă a lui Radu Vâlcan, după ce fanii i-au atras atenția că a slăbit prea mult. Cum s-a fotografiat alături de Adela Popescu, în ziua de Crăciun?

Mihai Morar: "Poate data viitoare nu mai alergăm cu căciulile copiilor"

Nu de puține ori Mihai Morar și Radu Vâlcan s-au afișat împreună la alergat, pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, însă, cei doi tătici nu au mai reușit să se țină de antrenament, căci soțul Adelei Popescu a fost plecat la filmări în Thailanda, iar prezentatorul de la radio a dat o fugă până în Spania, într-o vacanță cu familia. Recent, Radu Vâlcan a postat pe contul personal de Instagram o filmare din parc, în timp ce făcea sport și chiar i-a transmis un mesaj lui Morar, cu această ocazie: "Prima

tură de alergare, de când m-am întors din Thailanda. Ce să zic...a fost greu, dar nici ușor. Mihai Morar, hai mai repede. Așa vreme ca-n România nici Catalonia nu-ți oferă.", a scris moderatorul TV pe Instagram.

Radu Vâlcan l-a invitat pe Morar la o tură de alergat prin parc

Radu Vâlcan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Reacția "tovarășului" de alergat nu a întârziat să apară, căci Mihai Morar a ținut să facă puțin haz de necaz atunci când a văzut clipul publicat

de soțul Adelei Popescu, care purta căciula unuia dintre copii: "Poate data viitoare nu mai alergăm cu căciulile copiilor...", a scris prezentatorul de la radio amuzat, la Instastory.

Mihai Morar, haz de necaz la adresa lui Radu Vâlcan

Mesajul lui Morar, postat pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Radu Vâlcan nu renunță la sport, chiar dacă fanii i-au atras atenția că a slăbit enorm

Plecarea în Thailanda l-a făcut pe Radu Vâlcan nu doar să ducă dorul familiei, ci și să piardă câteva kilograme bune, motiv pentru care fanii au început să se întrebe dacă nu cumva are probleme de sănătate.

Citeste si: Radu Vâlcan s-a ținut de promisiune. Soțul Adelei Popescu s-a fotografiat în avion, în drum spre casă: "Se întoarce băiatul"

Cei de acasă și-au arătat îngrijorarea și pe rețelele de socializare, unde i-au lăsat mai multe comentarii prezentatorului, la o fotografie făcută imediat după ce a aterizat în România: "Scuze că scriu asta, dar ești foarte slab, sper din suflet că ești bine", "Nu prea ți-au dat ăia să mănânci pe acolo, sper că ești ok", "Ce ai slăbit așa?", au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies