Adela Popescu trece prin clipe sfâșietoare. Soțul vedetei și fiul cel mic, Adrian, s-au infectat cu COVID-19: "Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni"

Actrița traversează o perioadă extrem de dificilă, după ce partenerul ei și mezinul familiei au luat și ei coronavirus.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Adela Popescu s-a lovit de o veste cumplită în urmă cu puțin timp. Vedeta și-a anunțat urmăritorii că Radu Vâlcan și fiul lor cel mic, Adrian, au luat virusul, chiar dacă aceasta a încercat să îi protejeze cât de mult a putut.

Prezentatoarea tv a fost cu atât mai îngrijorată cu cât mezinul are doar două luni de când a venit pe lume, motiv pentru care a intrat în panică atunci când bebelușul s-a îmbolnăvit.

Citeste si: Adela Popescu, noi detalii despre starea de sănătate după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Credeam ca pic pe jos...”

Adela Popescu, dărâmată de vestea că Radu și bebelușul lor au luat COVID-19

Nici nu și-a revenit bine după vestea că s-a infectat cu COVID-19, că Adela Popescu trece prin momente și mai grele, după ce a aflat că le-a transmis boala și soțului și fiului ei cel mic.

Adela Popescu a declarat că starea ei este una stabilă
Adela Popescu și fiul ei cel mic, Adrian[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Dacă în privința lui Alexandru și a lui Andrei, ceilalți doi băieți, vedeta a putut găsi o soluție rapidă și i-a trimis la bunici, pe

mezin nu a avut cum să îl țină departe, așa că a fost nevoită să stea aproape de micuț și să se protejeze pe cât posibil, deși a fost în zadar: "Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. de două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji.
Își dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi."
, a declarat Adela Popescu, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Radu Vâlcan a luat virusul de la soția lui
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu i-a transmis virusul și colegului de platou, Shurubel

La puțin timp după ce Adela Popescu a declarat că a fost confirmată pozitiv cu COVID-19  și colegul ei de platou, Shurubel, a avut simptome specifice bolii și a mărturisit că a luat virusul.

Citeste si: Shurubel, infectat cu noul coronavirus! Cum se simte colegul Adelei Popescu: „Ultimele zile...”

Cei doi au povestit că starea lor este stabilă deocamdată și urmează cu exactitate indicațiile medicilor, pentru a reveni cât mai curând la muncă: "Nu am timp să mă plictisesc, pentru că a trebuit să aranjez foarte multe mâncăruri în frigider, pe care mi le-a adus mama. Am deja probleme, mi-a mai adus niște brânză. Aveam 10 ouă, pe care nu le mâncasem, mi-a mai adus alte 10 ouă. Avem și struguri, e incredibil! Nici nu știu ce să fac cu frigiderul meu.", a povestit Shurubel, în cadrul aceleiași emisiuni.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Shurubel a dat-o de gol pe Adela Popescu în direct. Ce dezvăluire a făcut despre salariul ei? "Am zis 10% ..."

Radu Vâlcan, fotografia cu care și-a îngrijorat fanii! „Noi doi plus...” Detaliul observat de internauți

Cum a comentat Adela Popescu plecarea lui Cove din televiziune? Prezentatoarea a spus asta, în direct: "Viața merge mai departe..."

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Cum a comentat Adela Popescu plecarea lui Cove din televiziune? Prezentatoarea a spus asta, în direct: "Viața merge mai departe..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies