Adevăratul motiv al scandalului dintre Brigitte Pastramă și fiul său, Robert Sfăt! Își dispută averea colosală rămasă de la tatăl băiatului

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul său, Robert Sfăt, a plecat de la bani, mai exact de la averea moștenită de la Octavian Sfăt, tatăl băiatului

Autor: C.L.

In articol:

Scandalul  dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, este departe de a se fi încheiat. Iar miza acestuia pare a fi mostenirea rămasă de la Octavian Sfăt, tatăl băiatului.

Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, se află în scandal și cei doi au ajuns chiar și la poliție. Scandalul a pornit duminică noaptea, când conform lui Brigitte Pastramă, fiul său, sub influența unor substanțe interzise, ar fi agresat-o și cu ajutorul unor prieteni i-ar fi devastat locuința. Casă unde, cel puțin până la acel moment, ar fi locuit și el. Tânărul de 19 ani susține însă că Brigitte Pastramă a fost cea agresivă, că aceasta l-ar fi dat afară din casă, desculț, în toiul nopții.

Citeste si: Declarația halucinantă a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă! ”Un gândăcel era la volan” Scandalul ia amploare!

Unde este adevărul în scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, probabil că vor stabili oamenii legii.

Citeste si: Brigitte Pastramă a ajuns la spital din cauza scandalului cu fiul său: „Câtă durere...”

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, a plecat de la avere? Cât de bogat era Octavian Sfăt, tatăl băiatului lui Brigitte

Totuși, prezent în studioul unei emisiuni tv, Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a lăsat să se înțeleagă că îi reproșează mamei sale că nu i-a dat niciun ban din averea lăsată de tatăl său mort.

Robert Sfăt este fiul lui Brigitte Pastramă din căsătoria acesteia cu Octavian Sfăt, un om de afaceri din Timișoara, care a murit când băiatul avea doar doi ani. În urma soțului său mort, Brigitte a rămas să gestioneze averea acestuia.

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Brigitte Sfăt, declarații uluitoare despre Ilie Năstase. ”Mi-a fost frică să nu moară înaintea mea! Nu aș fi suportat!”

Brigitte Sfăt era câștigătoarea unui concurs de frumusețe când l-a cunoscut pe Octavian Sfăt. Acesta era la acea vreme unul dintre oamenii bogați din Timișoara, deținea o discotecă, un club, mai multe restarante și două vile imense. După moartea lui, Brigitte Pastramă, care atunci avea doar 25 de ani, a rămas să gestioneze averea, o bună parte, se pare că s-a dus pe datoriile pe care le lăsase în urma sa Octavian Sfăt. Însă, mai multe imobile din Timișoara au rămas în proprietatea lui Brigitte Sfăt până de curând.

Anul trecut, WOWbiz.ro scria că Brigitte Pastramă a scos la vânzare o vilă în Timișoara și un restaurant, ambele rămase moștenire de la fostul său soț, Octavian Sfăt. Dacă despre restaurant nu se știe dacă a fost vândut până acum, vila a fost cumpărată la scurt timp după ce a fost pus anunțul privind vânzarea ei.

De altfel, chiar Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a mărturisit în emisiunea tv unde a fost invitat, că vila din Timișoara a fost vândută cu 190.000 de euro, iar el nu a văzut niciun ban. În ceea ce privește spațiul comercial, care a fost restaurant, în anunț, suma cerută pentru  vânzarea acestuia era de 330.000 de euro.

”Din câte știu eu, copilul moștenește 3 pătrimi de pe urma tatălui. Deci, trebuia să primesc și eu din cei 190.000 de euro de pe urma vilei vândute anul trecut, dar nu s-a întâmplat așa”, a povestit Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, despre averea moștenită de la tatăl său, Octavian Sfăt.

Citeste si: Legătura secretă dintre Brigitte Pastramă și Gică Hagi! Cum s-a mutat Regele în vila construită de Brigitte și de Octavian Sfăt, primul ei soț!

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, a plecat de la avere? Băiatul povestește că a dormit și pe bancă în parc

Fiul lui Brigitte Pastramă a povestit că problemele dintre el și mama lui au început pe când el avea doar 14 ani și de atunci, Brigitte nu i-ar mai fi dat nici bani și nu e prima oară când îl scoate afară din casă, susține tânărul.  ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou, am trăit viață de artist. Acum sunt homeless, dar mă descurc eu”, a spus Robert Sfăt.

Pe de altă parte, marți, Brigitte Pastramă a declarat că nu-l va mai primi în casă pe fiul ei, însă îi va lua cu chirie undeva." O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…",  a spus Brigitte Pastramă despre fiul său, Robert Sfăt.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies