Adevărul a ieșit la iveală la Puterea Dragostei! Jador încă o iubește pe Simina! Mama lui, dezvăluiri incredibile

Adevărul a ieșit la iveală la Puterea Dragostei. Jador încă ține la fosta sa iubită, Simina! Dezvăluirile au fost făcute chiar de mama lui.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mama lui Jador a fost sunată chiar de concurent de față cu frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea pentru a afla adevărul! Jador o mai place sau nu pe fosta sa iubită, Simina? Acum se știe ce simte concurentul de la Puterea Dragostei!

”Jador încă o iubește pe fata asta. E imposibil ca fata să nu-i spună mamei. Atâta mi-am dorit, să aud de la fată dacă da sau nu. Să nu mai sară la bătaie băiatul ăla”, a spus mama lui Jador.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Alexandru Bobicioiu după ce a anunțat la Puterea Dragostei că își dorește o relație cu Ana-Maria, noua concurentă

Citeste si: Andreea Mantea, mai furioasă ca niciodată la Puterea Dragostei: „Mi-e rușine că am avut astfel de oameni în emisiune”

fara descriere

Citeste si: Dezvăluire bombă la Puterea Dragostei! Bobicioiu o place și el pe Ana! Reacția lui Mocanu când a aflat

”A zis că ce se vede la televizor ar da de înțeles că ar mai avea ceva cu ea. Sincer vă zic, nu am încercat să vorbesc cu ea”, a mai continuat ea.

”Jador mai are sentimente pentru ea?”, a întrebat Andreea Mantea.

”Nu se vede? E matur, are 24 de ani, el iubește, nu au murit acele sentimente, dacă au curs lacrimile lui aici”, a mai spus mama lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate