Ce a apărut pe pagina lui Alexandru Bobicioiu după ce a anunțat la Puterea Dragostei că își dorește o relație cu Ana-Maria, noua concurentă

Alexandru Bobicioiu a fost criticat aspru după ce a anunțat la Puterea Dragostei că vrea o relație cu Ana-Maria, cea mai nouă concurentă din emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Alexandru Bobicioiu a format un cuplu cu Bianca pentru o scurtă perioadă, înainte ca el să fie eliminat de la Puterea Dragostei. După ce el s-a întors în România, concurenta s-a despărțit de el și s-a cuplat cu Oianu, însă nici această relație nu a mers. Dându-și seama că îl vrea pe Bobicioiu înapoi, concurenta a tot încercat în ultima perioadă să-i demonstreze că sentimentele ei sunt sincere și că nu îi va trăda niciodată încrederea.

Alexandru Bobiciou nu a rupt orice relație cu Bianca și susține că sunt prieteni în continuare, dar, în ciudat presiunilor făcute ea, nu a acceptat să facă din nou cuplu. În emisiune el a declarat, spre surprinderea tuturor, că o place pe Ana-Maria, noua concurentă de la Puterea Dragostei.

„Cu Ana vreau o relație”, a spus el de față cu Simina și Bogdan Mocanu, deși stia că și el este interesat de blondină.

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei este disperată: „Suferă de leucemie acută!” Și-a rugat toți fanii să o ajute

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, încă o reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Larisa: „Am spart toate farfuriile”

Citeste si: Fotografii de pe vremea când Ana-Maria, noua concurentă de la Puterea Dragostei, era iubita lui Andy! Cât de frumoși erau împreună!

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au reacționat imediat

Telespectatorii fideli ai emisiunii l-au criticat pe Alexandru Bobicioiu după ce a făcut acest anunț. Fanii îl acuza, pe de o parte, că a indus-o pe Bianca în eroare și a făcut-o să creadă că mai are șanse să formeze un cuplu cu el și, pe de altă parte, că nu procedează corect față de Bogdan Mocanu.

„Nu ai pic de bun simț față de Mocanu. Vai de capul tău, dar ești un fustangiu”, a fost mesajul care a apărut pe pagina lui Alexandru Bobicioiu imediat după difuzarea emisiunii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: