Adevărul cutremurător despre familia Războinicului Cristi Dumitache! Vrea premiul Exatlon pentru a-și salva fratele mai mic! Greșeala medicilor l-a nenorocit pe viață

Cristi Dumitrache de la Exatlon ascunde o poveste cutremurătoare. Fratele lui mai mic a fost nenorocit pe viață dintr-o greșeală a medicilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Razboinicul Cristi Dumitrache ascunde o poveste cutremuratoare. El a plecat la Exatlon pentru a-și ajuta fratele mai mic care este grav bolnav. A primit de la medici 1% sanse de supraviețuire, dar familia lui face eforturi supraomenești pentru a se asigura că micuțul este îngrijit cât se poate de bine.

Parinții lui au facut marturisiri dureroase despre fiul lor de doar 12 ani și lupta pe care o duce în fiecare zi.

„Are microcefalie, dipareza, retard neuropsihomotor și daca mai stau sa ma gândesc, tot mai gasesc. Microcefalia și paralizia nu îi dau voie să se deplaseze, să vorbeasca. Este un copil care necesita foarte multă atenție și foarte multă îngrijire din partea noastra pentru ca nu poate sa se descurce”, a povestit mama lui.

Citeste si: Primul mesaj al fiicei lui Aurelian Preda după ce l-a acuzat pe Nicușor Iordan de abuz sexual ”Nimeni nu știe ce este încă în inima mea”

fara descriere

Fratele lui Cristi Dumitrache a ajuns așa din cauza medicilor

Ștefan are 12 ani și și este complet dependent de familia lui și de grija pe care i-o poartă. La naștere, medicii i-au sfatuit pe parinții lui să-l lase să moară.

„A fost un copil foarte mult dorit, și de noi și de Cristi. Sarcina a fost monitorizată încă din prima zi. Am făcut foarte multe analize înainte să rămân însărcinată. Ghinionul a fost că la naștere mi s-a administrat o epidurală și nu și-au dat seama că anestezia o sa reacționeze invers față de cum trebuia și mi l-au omorât în burta. Eu trebuia să nu mai simt partea de jos și de fapt nu îmi simțeam partea de sus, burta. Ei ți-au dat seama prea târziu. Atunci a început calvarul.

fara descriere

Medicii ne-au spus sa facem alt copil, ca suntem tineri. Medicii i-au dat șanse de supraviețuire de 1% și noi am spus că dacă există șanse, noi luptam. Cristi a plâns când a aflat, i-a fost greu sa înțeleaga ce s-a întâmplat. Odata mi-a spus „Mi-am dorit sa am un frațior sănătos” Și apoi a venit la mine și m-a luat de gât și mi-a spus „Mami, te rog sa ma ierți pentru cuvintele astea. O să mă ierți vreodată pentru ceea ce ți-am spus?”. El a știut sa se joace cu el, să aiba grijă de el”, a povestit cu lacrimi în ochi mama lui Cristi Dumitrache.

Cristi Dumirtache își dorește să câștige premiul cel mare de la Exatlon pentru a-și ajuta fratele mai mic să primeacă toate tratamentele costisitoare de care are nevoie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate