Primul mesaj al fiicei lui Aurelian Preda după ce l-a acuzat pe Nicușor Iordan de abuz sexual ”Nimeni nu știe ce este încă în inima mea”

Fiica lui Aurelian Preda l-a acuzat pe tutorele ei, interpretul de muzică populară Nicușor Iordan, că a abuzat-o sexual la scurt timp după moartea tatălui ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ana Maria Rosa Preda a dezvăluit la aproape trei ani de la moartea tatălui ei, Aurelian Preda, că ar fi fost abuzată sexual de Nicușor Iordan, cel în grija căruia fusese lăsată. Conform informațiilor apărute în presă, Ana Maria Rosa Preda ar fi făcut, săptămâna trecută, plângere penală împotriva celui care ar fi trebuit să-i fie sprijin și să o protejeze după moartea tatălui ei. Însă, Ana Maria Rosa susține că Nicușor Iordan ar fi abuzat-o sexual chiar la câteva luni după moartea tatălui ei.

Citeste si: Prima declarație a lui Nicușor Iordan după ce fiica lui Aurelian Preda l-a acuzat că a abuzat-o sexual

Citeste si: Ea este mama secretă a fiicei lui Aurelian Preda! Anamaria Rosa o iubeşte enorm: “Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi ţie din tot sufletul că îmi eşti mereu alături”

Citeste si: Aurelian Preda suferea de o depresie cumplită și a vrut să se arunce dintr-o mașină! Dezvăluiri teribile, la doi ani și jumătate de la moartea interpretului

După ce informația privind drama prin care a trecut, a apărut în presă, Ana Maria Rosa a transmis un mesaj în care lasă să se înțeleagă cât de mult a suferit după moartea tatălui ei.

fara descriere

”Scumpul meu tata..au trecut 2 ani si 7 luni de cand nu mai esti langa mine. Sufletul inca imi plange de durere si nimeni nu stie ce este inca in inima mea… Ai disparut din viata mea atunci cand aveam cea mai mare nevoie de tine si nimeni nu mi-a fost alaturi asa cum imi erai tu...increderea mea in oameni a murit o data cu trecerea ta in nefiinta si cu greu mi-o voi recapata. Ai iubit, ai respectat, ai pretuit, ai gresit, ai iertat si nimeni nu a fost atat de bun ca tine niciodata, poate prea bun pentru lumea in care ai trait si prea bun pentru cei ce mișunau pe langa tine in scopul intereselor.

Fiica lui Aurelian Preda: ”Nu voi permite ca cineva sa-ti pateze memoria”

Tatal meu, pentru mine vei ramane ca o icoana mereu si niciodata nu voi permite ca cineva sa-ti pateze memoria asa cum multi in setea dupa faima, bani si minciuni o fac! Ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi te-a dat ca tata si nu uita ca numele de Preda nu se va uita caci eu voi fi unica ce ti-l va duce mai departe! Te iubesc, ingerul meu! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul Anei Maria Rosa Preda.

Aurelian Preda a murit în septembrie 2016de o boală necruțătoare și a fost înmormântat în curtea Mănăstirii Dervent.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate