Adevarul despre despartirea Biancai Dragusanu de Tristan Tate! “Ruptura s-a produs acum doua saptamani” EXCLUSIV

Apropiatele divei au dezvaluit ce s-a intamplat intre blondina si omul de afaceri englez

Autor: C.I.

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate a ajuns la final! Nimic nu pare sa ii mai aduca, acum, unul langa altul pe cei doi, in conditiile in care, culmea, in urma cu o luna, ei isi jurau iubire vesnica dupa o vacanta de vis pe Coasta de Azur! (citeste declaratia soc a lui Botezatu! de ce s-a cuplat Bianca Dragusanu cu Tate in momentul in care inca era cu Victor Slav)

Bianca Dragusanu s-a despartit urat de Tristan Tate! "Si-au reprosat tot felul de lucruri"

“Suntem despartiti, acesta este adevarul! Noi nu mai avem de multa vreme o relatie si nu mai impartim nici o situatie! Fiecare cu viata lui, nu ma mai intereseaza subiectul”, a spus superba blonda, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, in urma cu doua zile, iar prietenele ei confirma totul, dar si cu amanunte picante.

“Bianca Dragusanu s-a despartit urat de Tristan Tate! Totul s-a intamplat in urma cu doua saptamani, dupa o cearta puternica! Atunci, si-au reprosat fel si fel de lucruri, care nu pot

fi uitate, de la nopti pierdute, femei dubioase si program haotic pana la lipsa de afectiune si interes asa cum si-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis ca nu mai este cale de intoarcere in relatia lor si, pentru a evita discutii si mai puternice, mai bine, fiecare isi vede de drum”, au povestit apropiatele vedetei!


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies