Adevărul despre femeia care făcea plajă într-un cimitir din Alba! Cui îi aparține, de fapt, mormântul? Femeia riscă până la doi ani de închisoare

O fotografie cu o femeie din Alba Iulia care făcea plajă într-un cimitir a făcut, zilele acestea înconjurul Intrenetului, devenind virală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

plaja in cimitir
Femeie la plajă în cimitir[Sursa foto: Alba24.ro]


In articol:

O femeie din Alba Iulia s-a dezbărcat în cimitir și a făcut plajă pe un mormânt – aceasta este știrea care a făcut, zilele acestea, înconjurul Internetului și a devenit virală. Femeia este fotografiată din spate, are un costum de baie din două piese cu bretelele sutienului lăsate și un prosop pe cap, semn că a stat destul de multă vreme acolo, a vrut să se bronzeze uniform și să nu se insoleze.

Totuși, care este povestea acestei femei și ce a determinat-o pe aceasta să meargă tocmai acolo, să aleagă un anumit mormânt și să facă un gest atât de neobișnuit.

Cine e înmormântat în cavoul pe care femeia a făcut plajă, în cimitir

Jurnaliștii de la alba24.ro au mers pe firul acțiunii și au aflat că imaginea este una reală. Ei au descoperit că mormântul se află în zona Ampoi III din cimitirul Chip situat în Alba Iulia. Mormântul există și este exact cel din fotografia cu femeia. ”În locul respectiv au fost îngropate două persoane. Mormântul a fost făcut în urmă cu 13 ani”, notează jurnaliștii de la alba24.ro.

cimitirul chip
Cavoul pe care a făcut plajă femeia se află în cimitirul Chip din Alba Iulia[Sursa foto: Alba24.ro]

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Totuși, până acum nu s-a descoperit identitatea femeii și legătura acesteia, dacă există una, cu persoanele care sunt înmormântate aici. Ieri, conturile de socializare au fost pline de ipoteze mai mult sau mai puțin amuzante legate de respectiva imagine. Majoritatea intrenauților au considerat că femeia din imagine a găsit cel mai bun loc în care să se bronzeze și în care să păstreze distanțarea socială. În cimitir nu mai vine nimeni să facă plajă. Alții au fost de părere că în acest fel, femeia a vrut să fie aproape de vreun soț sau persoană iubită și în fine, au existat și păreri conform cărora aceasta ar avea probleme de natură psihică.

Citeste si: Imagini șocante cu miile de morminte ale morților de coronavirus! Una dintre cele mai afectate țări pierde bătălia cu virusul

Citeste si: Cristina Pucean, dansatoarea favorită a maneliștilor, apariție incendiară la un show de talente. Cum au reacționat jurații

Citeste si: Reacţia cutremurătoare a unei vedete când a auzit că Răzvan Ciobanu a murit! "M-am aşezat pe plajă şi mi-au dat lacrimile! Era un suflet extraordinar"

Citeste si: Reacţia cutremurătoare a unei vedete când a auzit că Răzvan Ciobanu a murit! "M-am aşezat pe plajă şi mi-au dat lacrimile! Era un suflet extraordinar"

În rest, nimeni nu pare să știe mai multe despre necunoscuta care a incendiat Interentul cu acea ipostază ciudată. Probabil că nu vom afla niciodată ce a determinat-o pe această femeie să facă plajă în cimitir.

Femeia care a făcut plajă în cimitir riscă dosar penal, amendă sau chiar închisoare

plaja in cimitir
O femeie din Alba Iulia s-a bronzat în cimitir[Sursa foto: Alba24.ro]

Să faci plajă în cimitir nu este un lucru interzis în mod explicit de lege, însă fapta pe care a făcut-o femei ar putea fi încadrată la art 375 Cod Penal, care se referă la ultrajul contra bunelor moravuri. Dacă va fi identificată, ea riscă închisoare de până la 2 ani. ”Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește de la 3 luni la 2 ani cu amendă”, se arată în textul de lege. În cazul de față, situația nu este foarte clară, pentru că nu se știe dacă ”a face plajă” este sinonim cu cu ”acte de exhibiționism”.

                                                                                   

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Anca Badiu a aflat in sfarsit adevarul despre fratele ei care a murit in Spania! Cantareata si-a angajat avocati si dupa doi ani, misterul a fost lamurit EXCLUSIV

Familia si prietenii lui Paul Walker si-au luat adio de la actor pe plaja! Uite ce au facut dupa ce au plecat de la inmormantare!

Cadavrul unui bărbat din Bucureşti, descoperit pe o plajă din Mamaia

FOTO EXCLUSIV | Betty a filmat ieri primul videoclip din viata sa. Are piesa noua, cu un puternic mesaj social. Am fost la filmari!

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies