Reacţia cutremurătoare a unei vedete când a auzit că Răzvan Ciobanu a murit! "M-am aşezat pe plajă şi mi-au dat lacrimile! Era un suflet extraordinar"

Emiliana Burghelea, declaraţie emoţionantă despre Răzvan Ciobanu! Uite ce a spus influencer-ul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Răzvan Ciobanu a fost un personaj extrem de controversat în ultimii ani, dar nimeni nu poate contesta talentul protagonistului nostru. Mai mult decât atât, în ciuda loviturilor pe care le-a primit atât pe plan personal cât şi financiar, prietenii lui spun că a rămas un om bun, un om plin de viaţă şi optimist. A avut o perioadă gânduri negre însă mereu lupta şi îşi revenea.

Citeste si: Preoţii care au oficiat slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu, criticaţi dur: "A fost grotesc!"

fara descriere

Frumoasa Emiliana Burghelea de la "Bravo, ai stil!" a fost una dintre persoanele care l-au îndrăgit şi admirat pe regretatul designer şi ne-a povestit prin ce a trecut când a aflat de moartea subită a acestuia.

Emiliana Burghelea, declaraţie emoţionantă despre Răzvan Ciobanu! "Sper că este într-un loc mai bun, unde nu există nici întristare nici suspin"

Citeste si: Poza cu Răzvan Ciobanu care a făcut-o pe Oana Roman să plângă! Uite cum arăta creatorul de modă! FOTO!

"Atât de repede se poate termina totul? Avem senzaţia că suntem nemuritori însă viaţa este extrem de fragilă. Am primit vestea despre teribila tragedie când eram la festivalul unde trebuia să ajungă şi Răzvan Ciobanu. Pentru câteva momente toată lumea de acolo a inmărmurit. M-am aşezat pe plajă, şi mi-au dat lacrimile... Mai avea atât de multe lucruri minunate de făcut, a plecat mult prea repede dintre noi....Era un om plin de aspiraţii, plin de viaţă, un suflet extraordinar! Nu trebuia să moară acum! Sper că este într-un loc mai bun, unde nu există nici întristare nici suspin... Pentru mine moartea este doar o etapă prin care fiecare dintre noi este dator să treacă, în drumul spre un loc mai bun... Totuşi cred că trebuia să se bucure mai mult timp de viaţă... Dumnezeu să îl odihnească în pace....", a declarat Emiliana Burghelea pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitirul Progresul în urmă cu puţin timp. La funeralii au fost prezente numeroase persoane publice care l-au iubit pe creatorul de modă.

Ilinca Vandici, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman, Iulia Albu, Vica Blochina, Mircea Solcanu şi Alin Gălăţescu sunt doar câţiva dintre cei care au plâns când şi-au luat "adio" de la prietenul lor drag.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate