Adevărul despre fotografia în care Ana Porgras îl vopsește pe Zanni, înainte de concurs! Imaginea, realizată în dormitorul gimnastei, cu câteva zile înainte de plecarea la Survivor!

Imaginea care circulă pe Internet în care Ana Porgras îl vopsește pe Zanni a fost realizată cu câteva zile înainte de plecarea la Survivor, chiar în apartamentul fostei gimnaste de la Brașov.

Zanni, Ana Progras
Ana Porgras l-a vospit pe Zanni la ea acasă
Autor: Radu Constantin

In articol:

Venirea Anei Porgras la Survivor România 2021 a tulburat apele în camp mai mult

decât se aștepta cineva. Cel mai afectat de această venire a fost Zanni, care se apropiase destul de mult de Elena Marin. După venirea Anei, Zanni a declanșat un atac dur la adresa colegei sale și chiar a acuzat-o că i-ar fi făcut avansuri.  

În camp se vorbește tot mai des că Ana și Zanni ar avea o relație pentru că cei doi s-au apropiat foarte mult. În același timp, pe Facebook a început să circule o imagine în care Ana Porgras îi vopsește părul lui Zanni, în afara concursului.

Ei bine, WOWbiz.ro a aflat de unde provine imaginea respectivă și care este de fapt natura relației dintre Ana Porgras și Zanni.

Cum a ajuns Zanni tocmai la Brașov, în dormitorul Anei Porgras?

Cu câteva zile înainte de plecarea la Survivor, Zanni a mers la Brașov și s-a întâlnit cu Ana Porgras.

Cei doi au mers împreună la cumpărături de echipamente sportive pe care să le folosească în timpul show-ului iar următoarea oprire a fost în apartamentul pe care fosta sportivă îl deține sub Tâmpa.

Zanni, Ana Progras
Ana Porgras l-a vospit pe Zanni la ea acasă

Aici, Ana l-a invitat pe Zanni la ea în dormitor dar nu pentru ceea ce s-ar putea crede... Sportiva l-a ajutat pe cântăreț să-și aranjeze look-ul, ea fiind pasionată de hair-styling și chiar având improvizat un mic salon, la ea acasă.

 

Ana Porgras
Ana Porgras, recunocută după tatuaje

Tot momentul a fost filmat pentru canalul de Youtube al lui Zanni, iar filmulețul a apărut cu câteva zile în urmă, fiind programat pe cântăreț încă dinaintea plecării sale. Momentul s-a dovedit a fi unul ușor neinspirat, chiar când toată lumea a observat că între Zanni și Ana este ceva mai mult decât o simplă prietenie.  

Zanni, glume fără perdea cu Ana: ”Aș vrea și un masaj la c...”

”Bună ziua, aș vrea și eu să mă tund, au trecut 3 luni de Survivor. Și un masaj la c..., dacă se poate...”, a glumit Zanni, care abia terminase de dat jos niște popice cu o bilă, în sufrageria Anei și se mutase în dormitor.

Ana Porgras
Ana Porgras, într-o fotografie de pe Instagram, la ea în dormitor

”Acestea sunt ultimele imagini cu mine conștient fiind de... Sunt foarte entuziasmat, abia aștept să încep, voiam de mult să merg în această emisiune. Singura mea grijă este că vreau să fiu frumos pe parcursul emisiunii dar nu se va putea pentru că îmi va crește părul și voi fi un boschetar. De aia m-am vopsit acum. În 3-4 zile plecăm. O să fac un material pentru Youtube pe care o să-l programez să fie lansat. Tot ce am acum filmat, tot ce se va posta pe perioada Survivor, va fi filmat de dinainte.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Zanni, Ana Progras
Zanni s-a lăsat pe minile Anei

În 3-4 zile plec la Survivor... Plecăm, că mai sunt cu cineva aici. Sunt la Brașov, m-a vopsit... cineva, m-a și tuns”, a mai povestit Zanni.

Ana Porgras, recunoscută după tatuaje

Cântărețul a încercat să ascundă cumva identitatea fetei care îl vopsește, doar că nu a reușit să o facă în toate momentele. Era și destul de greu, pentru că sportiva poate fi recunoscută foarte ușor după tatuaje.

Până la urmă, Zanni a recunoscut, spre finalul înregistrării, că va deveni coleg de echipă cu Ana Porgras (Ana fusese anunțată inițial ca făcând parte din echipa Faimoșilor dar în ultimul moment a fost înlocuită de Elena Marin).

Zanni, Ana Progras
Zanni s-a antrenat acasă la Ana Porgras

Zanni: ”Eu m-am împrietenit deja cu cineva din emisiune (beep) dar nu vă zic de pe acum că mulți vor zice: stai așa că ăla a făcut strategii, că hau... O să vedeți! Mă vezi un adversar? Vom fi în aceeșai echipă, cum să mă vezi un adeversar?...”

Ana Porgras: ”Cât timp o să fim în aceeași echipă, e ok, o să fim forță”.

Elena Marin: ”Zanni s-a întors împotriva mea de când a venit Ana”

În ediția de duminică, Elena Marin a avut un schimb dur de replici cu Zanni, la capătul căruia acesta i-a spus că este o frustrată și că s-a dat atât la el cât și la Cosmin. La interviu, Elena a dezvăluit că ieșirea lui Zanni ar putea avea legătură cu venirea Anei Porgras.

Citeste si: Sărut pătimaș la Survivor România. Cei doi Faimoși nu-și mai ascund relația de colegii lor. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

”Există posibilitatea ca de când a venit Ana, Zanni să se fi întors împotriva mea atât de tare pentru că își dorește foarte mult să câștige, poate el sau Ana iar pe mine să mă distrugă psihic”, a spus Elena Marin.

Citeste si: Ana Porgras de la Survivor România 2021, legătură neștiută cu unul dintre Faimoși! Cum au fost surprinși cei doi FOTO

Citeste si: Ana Porgras de la Survivor România 2021, legătură neștiută cu unul dintre Faimoși! Cum au fost surprinși cei doi FOTO

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a dezvăluit și Ana Porgras la Survivor.

Jador către Ana Porgras: ”Ce-i place lui Zani să strige când faceți dragoste?”

Ana Porgras, Zanni
Zanni și Ana s-au apropiat mult și la Survivor

Zanni și Ana au devenit foarte apropiați în Republica Dominicană, iar sportiva chiar l-a sărutat la un moment dat pe colegul ei pe frunte. Chiar și așa, colegii au început cu glumele, în frunte cu Jador, care a întrebat-o pe Ana ”ce-i place lui Zanni să strige când face dragoste”. Răspunsul Anei a provocat un hohot general de râs: ” Iubirea mea e un sac de cinzeci de kile”.  

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Starlin de la Survivor România, comportament bizar în jungla Dominicană. Războinicul face un gest nesportiv în fața Faimoșilor. Sebastian Chitoșcă: „De ce vii spre mine?”

Cine este Alin Sălăjean, concurent la Survivor România. Ce vrea să demonstreze războinicul în competiție: „Este un test” FOTO

Elena Marin se accidentează pe traseu la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu Faimoasa. Imagini greu de privit cu momentul de groază VIDEO

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor fi taxați

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova Instagram. El i-a răspuns lui Zuckerberg: F...k you!.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies