Adevărul despre Insula! Este sau nu regizată emisiunea în care s-au despărțit atâtea cupluri? O fostă concurentă a dat cărțile pe față abia acum

O fostă concurentă a vorbit despre Insulă și a recunoscut ce li se spunea să facă în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Emisiunea Insula iubirii i-a făcut pe telespectatori să se întrebe în nenumărate rânduri dacă nu cumva concurenții joacă fiecare câte un rol, după cum le este dictat de către producătorii emisiunii. De multe ori participanții s-au purtat în moduri inexplicabie, s-au îndrăgostit și au uitat relațiile de acasă prea repede, au făcut dezvăluiri șocante în fața camerelor de filmare și au scos la iveală secrete nebănuite din trecutul partenerului căruia îi jurau iubire cu doar câteva zile în urmă.

Citeste si: Adevărul incredibil din spatele fotografiilor de la Puterea Dragostei pe care le postează Andreea Mantea pe Facebook si Instagram. Cine i le face? Indiciu: e concurent

fara descriere

Adevărul despre Insula! Este regizată emisiunea?

Diana Constantin este una dintre concurentele preferate ale telespectatorilor emisiunii. După ce a venit cu iubitul ei, Ben, să-și testeze relația și a ajuns să se despartă de el, ea a avut o relație de câteva luni cu ispita Andy. Din păcate, după doar câteva luni ei au decis să nu mai formeze un cuplu.

fara descriere

Diana Constantin a revenit pe Insulă, de data aceasta alături de Aurel, un alt fost concurent. Bărbatul a înșelat-o imediat cu ispita Dana, așa că și această relație s-a destrămat. Deși nu s-a mai afișat cu niciun iubit de atunci, frumoasa brunetă spune că este mai fericită și mai linișită și vorbește deseori pe pagina ei de Instagram despre cât de important este să te iubești pe tine însuți.

fara descriere

Tot ea a spus și adevărul despre emisiunea la care a particiap, după ce telespectatorii care o cunoșteau drept una dintre cele mai sincere concurente i-au pus această întrebare.

„Insula este adevărată, nu există regie, e pe bune totul acolo. Nu ne pune nimeni să facem absolut nimic. Singurul lucru care ne era spus să îl facem era să facem ce simțim”, a răspuns ea.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate