Adevărul despre Ioana Filimon! Fosta Miss România a făcut baie cu Jorge, dar ce a spus despre iubitul ei de acasă! ”Are o situație finaciară bună”!

Ioana Filimon a povestit despre cel cu care are o legătură în Timișoara

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

  

fara descriere


In articol:

Ioana Filiomon a fost protagonista unor scene extrem de contestate în show-ul care se țin la o fermă din pustietate. Fosta Miss România a făcut baie cu Jorje, bărbat căsătorit și cu doi copii, astfel că mulți dintre concurenți au început deja să vorbească despre o posibilă relație între ei!

Citeste si: Miss Romania, în lacrimi! Motivul pentru care frumoasa femeie nu s-a putut opri din plans pe scenă! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Miss Romania si Chef Scarlatescu, pe plaja la Mamaia! Ce propunere i-a facut celebrul bucatar Ioanei Filimon

Citeste si: Fosta Miss Romaia a renuntat la inhibitii! A aratat tot! Imagini fierbinti cu Ioana Filimon

fara descriere

Ioana Filimon s-a apropiat suspect de Jorge! Ce apreciază fosta Miss România la un bărbat

"Băi, ăştia chiar fac baie împreună. Să-i vezi pe amândoi aşa... ea în costum de baie, el cu tatuajele alea", le-a spus Cătălin Moroșanu colegilor de cameră.

Pe de altă parte, apropiații frumoasei femei nu cred că ea ar putea dezvolta o pasiune pentru vreun bărbat din emisiune. E adevărat, Ioana Filimon s-a apropiat suspect de Jorge, dar, se pare, are acasă o altă persoană care o așteaptă. "Este cineva în viața mea, e originar din Banat, de la mine de acasă și m-a cucerit cu simplitate și modestie. Are o situație bună, dar nu acest lucru m-a atras la el, ci felul său de a fi! Relația nu este una de foarte mult timp, dar e bine! Până la urmă, nu contează timpul, important este că el e acolo, asta trebuie să știe lumea", a spus Ioana Filimon pentru Antena Star în urmă cu ceva vreme.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate