Adevărul despre kilogramele în plus ale soţiei lui Pepe! Vezi de ce s-a mai îngrăşat Raluca şi cum arăta acum două luni! FOTO EXCLUSIV

Soţia lui Pepe s-a mai îngrăşat! Vedeta arată mai bine ca niciodată!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Pepe a fost eclipsat în urmă cu trei săptămâni, de soţia lui, o adevărată bombă sexy la malul mării.

Nu ne-am fi imaginat că sub hainele smart casual pe care le poartă de obicei protagonista noastră se ascunde un trup de manechin! Şi ce manechin! Înaltă, cu abdomenul plat şi sânii proeminenţi, acoperită doar de un costum de baie provocator, Raluca i-a vrăjit pur şi simplu pe bărbaţii de pe o plajă celebră din Mamaia.

Citeste si: Doamne, ce a acceptat Pepe în relaţia cu Raluca! Alt bărbat n-ar fi fost atât de înţelegător! "I-am jurat că nu mă ating de ea"

fara descriere

Mândru, Pepe se mai aşeza din când în când lângă soţia lui, să le aducă aminte tuturor privitorilor că frumoasa brunetă este "luată".

Soţia lui Pepe s-a mai îngrăşat! Tânăra a făcut furori la malul mării!

Ei bine, deşi veţi crede că poate ne-a afectat căldura de afară şi nu mai vedem bine, vă spunem că în imaginile de la plajă Raluca avea cu câteva kilograme în plus faţă de momentul în care fotografii au surprins-o în mall, la Bucureşti, în urmă cu două luni.

fara descriere

Se pare că familia ar fi sfătuit-o pe frumoasa brunetă, la momentul respectiv îngrijorător de slabă, să nu-şi mai îngrădească poftele culinare şi să se mai îngraşe puţin. Ea a ascultat, iar rezultatul este incredibil! Soţia lui Pepe arată mai bine ca niciodată, până acum aceasta aflându-se pe primele locuri în topul celor mai sexy apariţii de la malul mării.

Citeste si: Soţia lui Pepe, de nerecunoscut! A slăbit foarte mult în ultima perioadă! Paparazzii au surprins-o la mall! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate