Vedete

Adevărul despre legătura dintre artista AMI de la Exatlon şi mama ei. Uite cât de frumoasă este cea care i-a dat viaţă "faimoasei". FOTO

AMI de la Exatlon are o mama superbă. Uite cum arată cea care i-a dat viaţă artistei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

La doar trei ani, "faimoasa" de la Exatlon a început să fredoneze prin casă piesele pe care le auzea la radio, iar mama şi bunica o învăţau să le interpreteze.

AMI a moştenit talentul de la cea care i-a dat viaţă, mama ei încurajând-o să participe la diverse concursuri pentru copii. A trăit lânga ea fiecare moment, iar primul trofeu al artistei a fost obţinut la o vârstă fragedă, la doar patru anişori. Solista şi-a lăsat audienţa fără cuvinte când a interpretat, cu emoţie, piesa Laurei Stoica, "Un actor grăbit".

Ca să îşi urmeze drumul în muzică, AMI s-a mutat în Bucureşti unde a început să susţină diverse concerte live. Cânta cover-uri ale unor melodii cunoscute, dar şi piesele pe care i le scrisese mama sa.

Vedeta care luptă acum pentru marele premiu, la Exatlon, a reuşit să cucerească piaţa muzicală din România cu stilul ei sensibil şi romantic. Primul ei single, “Trumpet Lights” a fost unul dintre cele mai difuzate hit-uri la radiourile din România.

De la concursurile pentru copii, AMI a ajuns să fie una dintre cele mai iubite artiste de la noi, cu un fan base puternic si cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

Ambiţioasă, puternică şi hotărâtă, cântăreaţa a promis că va ajunge departe în competiţia din Republica Dominicană, iar fanii sunt cu ochii pe ea. 

Galerie foto  Urmatorul articol