Vedete

Declaraţie şoc a lui AMI, noua concurentă de la Exatlon! ”Am făcut foamea”! Când s-a întâmplat acest lucru

AMI a mai trecut prin greutăţi, la un alt show de supravieţuire

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Declaraţie şoc a lui AMI, noua concurentă de la Exatlon! ”Am făcut foamea”! Când s-a întâmplat acest lucruicon photo

AMI va face parte din noua echipă a ”Faimoşilor” de la Exatlon! Cântăreaţa se anunţă a fi una dintre concurentele de bază din Republica Dominicană, în ciuda faptului că pare mai plăpândă, departe de rigorile unui asemenea show!

Aspectul fizic al frumoasei vedetei ar putea fi însă înşelător pentru adversarele ei ”războinice”, deoarece AMI este chiar obişnuită cu astfel de formate de supravieţuire! Drept dovadă, în urmă cu doi ani, ea a participat la un concurs în pustietate, şi a lăsat o bună impresie la o fermă din Cipru! (intră să vezi ce mare actor a încetat din viaţă în urmă cu puţin timp)

Declaraţie şoc a lui AMI, noua concurentă de la Exatlon! ”Am făcut foamea”! Când s-a întâmplat acest lucru

AMI a spus adevărul înainte de Exatlon! ”Am slabit patru kilograme”

Cântăreata nu s-a sfiit să trăiască în condiţii grele şi s-a comportat acolo de parcă ar fi stat întotdeauna în pustietate!

De altfel, AMI a spus adevărul înainte de Exatlon! Ea a povestit cât de multe a îndurat la ultimul show de supravieţuire, dar şi cum a reuşit să facă faţă provocărilor! "Tot ceea ce vedeţi voi la televizor este pe bune, chiar am făcut foamea...am slăbit acolo aproape patru kilograme. A fost chiar foarte greu, conditiile au fost destul de grele, dar tocmai asta este ideea acestui joc, se bazează foarte mult pe psihic şi scoate foarte uşor în evidenţă defectele sau calităţile umane. Totodată, mi-a oferit oportunitatea să învăţ foarte multe despre oameni şi despre mine. Am dus enorm lipsa cartofilor prăjiţi, dar şi a telefonului, practic, a legăturii constante cu prietenii şi familia", a spus viitoarea ”faimoasă”!!!

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune