Declaraţie şoc a lui AMI, noua concurentă de la Exatlon! ”Am făcut foamea”! Când s-a întâmplat acest lucru

AMI a mai trecut prin greutăţi, la un alt show de supravieţuire

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

AMI va face parte din noua echipă a ”Faimoşilor” de la Exatlon! Cântăreaţa se anunţă a fi una dintre concurentele de bază din Republica Dominicană, în ciuda faptului că pare mai plăpândă, departe de rigorile unui asemenea show!

Aspectul fizic al frumoasei vedetei ar putea fi însă înşelător pentru adversarele ei ”războinice”, deoarece AMI este chiar obişnuită cu astfel de formate de supravieţuire! Drept dovadă, în urmă cu doi ani, ea a participat la un concurs în pustietate, şi a lăsat o bună impresie la o fermă din Cipru! (intră să vezi ce mare actor a încetat din viaţă în urmă cu puţin timp)

fara descriere

AMI a spus adevărul înainte de Exatlon! ”Am slabit patru kilograme”

Cântăreata nu s-a sfiit să trăiască în condiţii grele şi s-a comportat acolo de parcă ar fi stat întotdeauna în pustietate!

De altfel, AMI a spus adevărul înainte de Exatlon! Ea a povestit cât de multe a îndurat la ultimul show de supravieţuire, dar şi cum a reuşit să facă faţă provocărilor! "Tot ceea ce vedeţi voi la televizor este pe bune, chiar am făcut foamea...am slăbit acolo aproape patru kilograme. A fost chiar foarte greu, conditiile au fost destul de grele, dar tocmai asta este ideea acestui joc, se bazează foarte mult pe psihic şi scoate foarte uşor în evidenţă defectele sau calităţile umane. Totodată, mi-a oferit oportunitatea să învăţ foarte multe despre oameni şi despre mine. Am dus enorm lipsa cartofilor prăjiţi, dar şi a telefonului, practic, a legăturii constante cu prietenii şi familia", a spus viitoarea ”faimoasă”!!!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate