Adevărul despre relația dintre Iancu și Ella de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri exclusive

Ella de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță o femeie extrem de atrăgătoare, lucru pe care, deja, l-a observat și Iancu Sterp, fostul ei coleg de emisiune și unul dintre războinicii de la Survivor.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Iancu Sterp
Iancu Sterp are ce sarbatori

De altfel, de ceva vreme, au tot apărut speculații cu privire la relația dintre Ella și Iancu Sterp, foști colegi la ”Puterea Dragostei”, cei doi fiind dați de gol chiar și de Bogdan Mocanu, într-un live făcut pe conturile de socialziare.


In articol:

Mai exact, cel care a dat startul speculațiilor pe tema relației dintre Ella și Iancu Sterp, Bogdan Mocanu, a întrebat în live-ul făcut de focoasa brunetă despre Războinicul de la Survivor, iar fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, deși încurcată, a dovedit că ceva, ceva, se întâmplă între ei.

Mai exact, au aflat reoprterii WOWbiz.ro, între Ella și Iancu Sterp chiar se petrece... ceva. Astfel, cei doi, deși locuiesc în localități diferite, sunt mai apropiați ca niciodată. ”Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună. Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situașia de a da explicații despre alte domnișoare.

Ella de la ”Puterea Dragostei”
Ella de la ”Puterea Dragostei”, o bruneta focoasa

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Deci, da, cred că acum Ella și Iancu sunt în tatonări cât se poate de serioase, iar probabil zilele viitoare se va afla dacă au decis să fie împreună, să își asume o relație sau nu”, ne-a spus o sursă apropiată de Iancu Sterp.

 

Ella a făcut furori la ”Puterea Dragostei”

 

Focoasa Ella este una dintre domjișoarele care, de-a lungul timpului, a făcut furori la ”Puterea Dragostei”. Iar succesul ei a fost, așa cum e de așteptat, suficient de mare chiar printre bărbații care, de-a lungul timpului, au devenit celebri în emisiune. Și, fie că vorbim de Jador, cu care a avut o serie de scandaluri suculente, fie că vorbim de Bogdan Mocanu, Ella a fost în ”mijlocul” evenimentelor.

Ella de la ”Puterea Dragostei”
Ella de la ”Puterea Dragostei” innebuneste orice barbat daca isi doreste

De altfel, chiar dacă nu a fost într-o relație cu Bogdan Mocanu, Ella a provocat suficientă gelozie încât relația acestuia cu Andra Voloș să se termine, iar fosta iubită a concurentului de la ”Puterea Dragstei” să o amenințe, la modul serios, pe brunetă.

 

Galerie foto 
Citește și:

Ella de la Puterea dragostei a confirmat relația cu Iancu Sterp? Cum s-au dat de gol: „Eu mi-am găsit iubirea”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” are iubit! Totul despre bărbatul ținut ”la secret” de brunetă Exclusiv

Planta minune pentru inimă, creier și oase: Ar trebui să o consumi mai des. Ce alte beneficii mai are?

Ella de la Puterea dragostei, prima reacție despre relația cu interlopul George Pian: „Asta este viața...”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea! Declarația șocantă făcută de brunetă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies