Adevărul despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu: „Doctorii mi-au spus că...”

Cătălin Botezatu se simte mult mai bine după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în Turcia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cătălin Botezatu a fost operat cu succes într-o clinică din Turcia, iar stearea lui este din ce în ce mai bună. Mai mult, celebrul deisgner a declarat că este pregătit să se întoarcă la muncă și că va onora invitațiile pe care le-a primit pentru diverse evenimente.

„Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă.

Le mulțumesc domnilor prof. dr. Taner Orug și Unal Sabanci. (…) M-am întors la muncă. Am început să merg la atelier și să îmi onorez contractele. Țin să îi anunț pe toți că în următoarea perioadă o să fiu prezent la toate evenimentele la care am fost invitat”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Cancan.

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru Mary și Robert! Cei doi au împlinit două luni de când sunt un cuplu VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: ULTIMELE INFORMAȚII despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! ”A început să meargă prin salon”! Avem detalii noi de la clinica din Milano

fara descriere

Cătălin Botezatu, despre emisiunea „Bravo, ai stil”

Deși s-a speculat că problemele de sănătaete l-ar împiedica să se întoarcă în juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, Cătălin Botezatu a negat vehement zvonurile.

„Despre speculațiile din ultima vreme legate de plecarea mea de la «Bravo, ai stil!», țin să menționez că nu s-a pus problema să plec de la Kanal D. Televiziunea este a doua casă. Nimeni nu m-a întrebat și nici nu am avut vreo discuție pe acestă temă”, ne-a mai mărturisit celebrul designer.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate