ULTIMELE INFORMAȚII despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! ”A început să meargă prin salon”! Avem detalii noi de la clinica din Milano

Mario Iorgulescu face progrese în privința stării sale de sănătate!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

De aproape o lună, Mario Iorgulescu luptă să supraviețuiască după gravul accident de circulație în urma căruia a omorât un bărbat în vârstă de 34 de ani. Controversatul fiu al șefului LPF a stat internat două săptămâni, în stare foarte gravă, la Spitalul Elias din Capitală, timp în care medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viața, iar acum, se află la o clinică de lux din Milano.

Mario Iorgulescu a fost la un pas de moarte

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu au fost de la început contradictorii, de la declarațiile unor martori oculari, conform cărora tânărul de 24 de ani ar fi plecat de la locul faptei pe picioarele lui la Salvare până la vești de-a dreptul cutremurătoare, de genul că organele lui ar fi cedat. ”A trebuit să treacă pe dializă, pentru ca rinichii să îi funcționeze normal. Situația sa este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină", au dezvăluit persoane de la față locului pentru WOWbiz.ro, la vremea respectivă.

Citeste si: Victima lui Mario Iorgulescu din 2016, acuzată de trafic de droguri! Tânărul bătut cu ciocanul de șnițele a recunoscut la DIICOT că vindea stupefiante încă de acum 3 ani

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost scârbit de România, pentru că a fost părăsit de prieteni: „În țară ce pot să fac? Nu mai vreau să trăiesc o viață falsă! M-am săturat să fiu oaia din turmă”

Citeste si: O cunoscută artistă de la noi, accident înfiorător în vacanță! Și-a fracturat coloana: „Vă rugăm din inimă...”

fara descriere
Mario Iorgulescu a început să meargă! Tânărul este ajutat să se deplaseze prin salon de persoane din familie

La începutul săptămânii trecute însă, Gino Iorgulescu a decis să îl transfere pe Mario la Milano, contrar sfaturilor date de doctori. Cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță, Mario a fost transportat în Italia și imediat internat la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai appreciate din Europa.

Din fericire, după ce a fost pus pe un tratament intensiv, starea băiatului Ligii Profesioniste de Fotbal s-a îmbunătățit considerabil. Astfel, din surse apropiate, se pare că Mario Iorgulescu a început să meargă! ”El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, au dezvăluit apropiații lui Mario Iorgulescu pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Mario Iorgulescu este tratat la una dintre cele mai bune clinici private din Europa

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai bune din Italia și este renumită pentru condițiile pe care le oferă, pentru servicii, dar și pentru numele bogaților care s-au tratat aici. Unul dintre ei este Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care a fost supus unei operații din cauza unei insuficiente cardiace în urmă cu trei ani. Salonul lui, după cum puteți observa și în imagini, arată mai mult ca o cameră a unui hotel de cinci stele. În același lux este internat acum și Mario Iorgulescu.

San Raffaele oferă și cazare pentru însoțitorii celor internati. Câteva hoteluri cu același nume sunt situate în apropierea spitalului și stau la dispoziția bogaților care vor să fie alături de pacienții din familie, este adevărat contra unor sume uriașe. Așa este probabil și în cazul de față. Însă ce mai contează banii, important este acum că Mario Iorgulescu a început să meargă și speranța de însănătoșire totală a crescut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate