Adevărul despre starea lui Ion Iliescu! De ce a ajuns la spital! Amănunte de ultimă oră

Ion Iliescu a ajuns în această dimineață la Spitalul Elias din Capitală.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Ion Iliescu a fost dus de urgență la spitalul Elias, a anunțat RTV, vineri, la prânz. Se pare că fostul președinte care a avut în ultimul an mai multe probleme de sănătate a ajuns la spital doar pentru un control de rutină, starea lui fiind bună. Conform unor surse medicale, este posibil ca Ion Iliescu să rămână însă peste noapte în spital pentru investigații amănunțite.

De altfel, la scurt timp, conducerea spitalului a transmis și informații despre starea fostului președinte. ”Domnul Ion Iliescu s-a prezentat astăzi la Spitalul Universitar de Urgență Elias pentru probleme cardiace mai vechi. Investigațiile efectuate în urgență au confirmat existența unei suferințe, motiv pentru care s-a decis internarea în vederea tratamentului de sprecialitate”, se arată în comunicatul Spitalului Elias. 

Citeste si: Acoperământul Măicii Domnului. Sărbătoare importantă pe 1 octombrie: Tradiții și superstiții

Citeste si: Drama prin care a trecut Adriana Iliescu! „A lăsat-o în orfelinat, duhnind a băutură!”

Citeste si: Elena Băsescu, mesaj pentru mamă! Cum a pozat-o pe Maria Băsescu de ziua ei

Ion Iliescu a ajuns la spital! În urmă cu câteva luni a fost supus unei intervenții pe cord

Fostul președinte al României, în vârstă de 89 de ani, a ajuns de mai multe ori la spital în ultimul an. S-a întâmplat și la sfârșitul lunii mai, când a fost internat timp de o săptămână. La acel moment, el făcuse febră și nu se simțea deloc bine, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală.
O lună mai devreme, Ion iliescu suferise o intervenție chirurgicală pe cord din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Operația a fost declarată un succes, iar el părea sănătos tun după ce a fost externat din spital, însă problemele de sănătate au reapărut.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate