Adevărul despre umilința în plină stradă trăită de Abi Talent! Totul a fost filmat! „L-am luat de ureche ca să nu mai aibă figuri” VIDEO

Abi Talent a fost urecheat, iar imaginile au ajuns pe internet. Marco a povestit cum s-a ajuns la așa ceva.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Abi Talent face senzație printre puștii de vârsta lui și nu numai. S-a bucurat de un succes nesperat și a devenit viral în mai puțin de jumătate de an.

Nu toată lumea îl place pe Abi Talent, în ciuda faptului că unele dintre melodiile lui de pe Youtube au strâns mai bine de 20 de milioane de vizualizări fiecare. Artistul de 13 ani a trăi o experiență umilitoare recent, când un adolescent pe nume Marco a făcut mișto de el și l-a urecheat, iar imaginile au fost publicate mai apoi pe internet.

fara descriere

„Te iau de ureche, băga-mi-aș... Tu eși Abi, nu?”, îi spunea agresorul lui Abi Talent.
„Bă, stai, mă frate, nu mai fi așa!”, i-a spus Abi Talent, încercând să îl calmeze, vizibil speriat.

Marco a povestit de ce l-a umilit pe Abi Talent

Marco, adolescentul de 17 ani care l-a urecheat pe Abia Talent, a vrut să-l învețe o lecție. Cu câțteva momente înainte o fetiță îl rugase să facă o poză împreună, iar cântărețul a refuzat cu o atitudine de superioritate.

Citeste si: Povestea de viață răvășitoare a Mariei Fredriksson. S-a luptat cu o boală de care copii nu știau: „Mami, nu muri”

Citeste si: Ipoteză halucinantă în cazul asistentei din Vaslui, în comă din cauza bătăilor soțului. Doctorii suspectează ca a fost otrăvită

Citeste si: Cât de mult a luptat Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, cu boala: ”M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”

„Dacă cineva îmi face mie ce i-am făcut eu lui, îmi dau eu viaţa, dacă poate să-mi facă mie cineva. Eu am 17 ani, sunt un copil şi nu am frică de nimic. L-am luat de ureche ca să nu mai aibă figuri", a spus Marco, pe reţelele de socializare despr episodul dintre el și Abi Talent.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate