Ipoteză halucinantă în cazul asistentei din Vaslui, în comă din cauza bătăilor soțului. Doctorii suspectează ca a fost otrăvită

Ipoteză halucinantă în cazul asistentei de la Spitalul Județean Vaslui după ce soțul ei a bătut-o până a băgat-o în comă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Mihaela Enache se află de cinci zile în comă de gradul patru după ce soțul ei care avea o idiliă cu o colegă de serviciu, a bătut-o fără să mai țină cont că în fața lui este char cea căreia i-a jurat iubire pentru o viață întreagă. 

Ipoteză halucinantă în cazul asistentei din Vaslui, în comă din cauza bătăilor soțului. Doctorii suspectează ca a fost otrăvită  

Asistenta care este mamă a doi copii a fost bătută chiar și cu un scaun, iar medicii fac mari eforturi să o scoată din comă. Rinichii femeii nu mai răspund la comenzi, iar doctorii suspectează că femeia ar fi fost otrăvită cu o substantã toxicã pentru organism, motiv pentru care se fac noi investigatii si cercetãri. 

Citeste si: Cât de mult a luptat Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, cu boala: ”M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav

Citeste si: Cântăreața Ami, schimbare radicală de look. Artista este de nerecunoscut

Medicii au emis ipoteza otrăvirii după ce colegii asistentei au văzut-o venind de mai multe ori bătută la serviciu. De altfel, surse apropiate familiei au declarat pentru Vremea Nouă că bărbatul i-a luat chiar și cardul de credit și a i-a cheltuit toți banii la jocuri de noroc. 

Reporterii ziarului Vremea Nouă Vaslui au încercat să ia legătura cu soțul asistentei, dar acesta a refuzat să ofere declarții. În schimb, fiul femeii a sunat personal și a ținut să lămurească informațiile apărute în presa locală.

„Am sunat pentru cã în presa localã au fost divulgate câteva informatii incorecte, care nu fac bine familiei noastre. Înainte de toate, mama mea nu a intrat în comã imediat dupã ce a fost internatã, ci a doua zi dimineata, iar la spital a fost dusã cu taxiul, nu cu ambulanta. Cât despre otrãvire, exclus asa ceva! În prezent apar informatii din foarte multe pãrti, din partea unor persoane care nu ne vor neapãrat binele. În legãturã cu ce s-a scris, cã mama ar fi fost bãtutã, nu pot sã spun dacã asa au stat lucrurile. Tot ce vã pot spune este cã la momentul de fatã se fac examinãri în continuare, nimic nu este sigur, sunt mai multe ipoteze luate în calcul. E posibil sã fie vorba inclusiv despre o reactie alergicã a organismului”, a afirmat cel care s-a recomandat ca fiind fiul asistentei.

În acest caz polițiștii vasluieni au în lucru două dosare penale, unul pentru vătămare corporală din culpă și al doilea dosar pentru violență în familie, în urma unei plângeri, depusã de fratele victimei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate