Adevărul neştiut despre Florin Busuioc. Uite cum se comportă de fapt în spatele camerelor şi care ar fi fost principala cauză a infarctelor lui. "Nu încurajează bârfa" | EXCLUSIV

Florin Busuioc, adevărul neştiut despre caracterul lui. Uite cum îl caracterizează colegii.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Florin Busuioc este una dintre cele mai îndrăgite prezenţe de pe micile ecrane şi totodată un actor foarte talentat. De mai bine de 20 de ani, omul de televiziune ne spune, în stilul lui unic, cum va fi vremea şi parcă ne aşteptăm să-l vedem acolo şi în viitorul îndepărtat, peste 20-30 de ani.

Protagonistul nostru a fost întotdeauna discret, aşa că puţini dintre admiratorii lui ştiu cum este el în spatele camerelor de luat vederi.

Ei bine, un om de dragul căruia s-au mobilizat toţi colegii, să încerce să-l ajute, un om pentru care au plâns sincer cei care-l cunosc când au auzit că a fost transportat de urgenţă, la spital, nu poate fi decât un caracter deosebit.

"Busu este plin de energie, are un simţ al umorului aparte, inteligent şi fin. E o plăcere să-l auzi vorbind, este un bărbat cult şi, ceea ce e în primul rând de apreciat, este sincer şi direct. Nu încurajează bârfa sau ipocrizia şi e dintr-o bucată! Dacă-l deranjează ceva o spune, fără menajamente. Când s-a aflat că a făcut trei infarcte, colegii lui au sărit să dea telefoane, să se intereseze de cei mai buni medici, de spitale, cum se întâmplă în astfel de cazuri. Andreea Esca s-a dus imediat, într-o suflare, la Fundeni, la el la spital, să afle cum se simte. La fel şi colegii lui de la ştiri, de dimineaţă, Mihai Dedu, Neti Sandu...Sunt

ca o familie", a spus o sursă din apropierea lui Florin Busuioc.

Florin Busuioc, adevărul neştiut despre caracterul lui. "Acum trebuie să renunţe"

Se pare că una dintre cauzele celor trei stopuri cardio respiratorii suferite de actor ar fi fumatul în exces.

"Busu fuma două-trei pachete de ţigări pe zi...Acum trebuie să renunţe, fără doar şi poate, la viciul ăsta", a spus aceeaşi sursă.

Medicul Paul Traşcă, împreună cu medicul rezident Eugen Ţieranu l-au operat pe Florin Busuioc, după ce actorul a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde a mai suferit încă 3 stopuri cardiace.

Lui „Busu” i s-a montat un stent.

Cei doi medici sunt singurii care fac intervenţii de acest fel la Craiova, unde s-a inaugurat, recent, un centru de cardiologie intervenţională.

După această intervenţie, prezentatorul tv a fost transferat la spitalul C.C. Iliescu din Capitală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandalul pentru care Florin Busuioc şi-a făcut atata sânge rău! Fiul pe care Busu l-a părăsit în copilărie îi aduce acuzaţii grave

Ea e soţia lui Florin Busuioc! Femeia a ajuns imediat la Craiova, după ce a fost anunţată că Busu a făcut infarct

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies