Adi Rus, mesaj pentru soția și fiul său, după cinci ani de relație: „Ne-am făcut treaba”. Fotbalistul se înclină în fața lui Dumnezeu

Adi Rus este mai mult decât bucuros cu viața pe care o duce.

Autor: Alis Pop

In articol:

Adi Rus și Vlăduța Lupău trăiesc cea mai bună parte a vieții lor, totul schimbându-se pentru ei de când au devenit părinții unui băiețel.

Fotbalistul și artista se iubesc de ani buni, împreună au călătorit, și-au ridicat o casă ce se învârte după soare și au întemeiat una dintre cele mai apreciate familii din lumea mondenă.

Citește și: Cum s-a schimbat soțul Vlăduței Lupău de când a devenit tătic?! Artista a dat tot din casă: „Ne vine să ne batem”

Adi Rus, fericit alături de soția și fiul lor

Iar recunoștința față de ceea ce au acum li se citește pe chip și niciunul nu evită să își exprime sentimentele chiar și în spațiul public.

Însă, de când a devenit tată de băiat, Adi Rus, mai discret până acum, a început să se exteriorizeze mai mult și să se laude cu reușitele sale de pe plan personal.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Astfel că acum, pe Instagram, acolo unde și-a format o mare comunitate de fani, sportivul a publicat două imagini de familie, dar și câte un mesaj prin care

se arată mândru, bucuros și împlinit cu ceea ce i-a dat viața până la acest moment.

Primele sale gânduri s-au îndreptat către Vlăduța Lupău, căruia a ținut să îi amintească câte minuni au reușit să facă împreună, în cei cinci ani de relație pe care îi au.

”Azi, cinci ani de când suntem împreună. Eu zic că ne-am făcut treaba”, a scris Adi Rus pe Instagram, în dreptul unei imagini de familie.

Iar următoarele sale gânduri au fost cu dedicație pentru Iair, copilul care, din vara acestui an, le-a umplut sufletul de bucurie.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a luat copilul și a plecat de acasă: ”Nu știu cum va fi” Cât și unde vor sta cei doi fără Adi Rus

Este știut faptul că cei doi amorezi și-au dorit de mult să devină părinți, doar că, din păcate, artista a pierdut două sarcini, iar când nici nu se mai așteptau, minunea s-a întâmplat și în cazul lor.

Pentru Iair, Adi Rus îi mulțumește acum lui Dumnezeu și se înclină în fața minunii pe care a făcut-o, aceea de a-l aduce în familia lor, acolo unde acum mai este așteptat și un al doilea copil, căci fotbalistul și artista au mărturisit că și-ar dori să devină părinți din nou, dacă acest lucru ar fi posibil. 

”Acum un an ne rugam pentru a te avea, acum ești lângă noi. Mare e puterea lui Dumnezeu”, a mai scris fotbalistul.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, Iair

Adi Rus, mesaj pentru soția și fiul său, după cinci ani de relație

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO Vlăduța Lupău și Maria Dragomiroiu, show de zile mari în New York. Cele două artiste au avut parte de o distracție pe cinste

„Sunt disperată” Vlăduța Lupău, probleme de sănătate, la 3 luni de la naștere! Abia acum a recunoscut totul

”Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate” Zi mare pentru Adi Rus și Vlăduța Lupău. Ce veste importantă a împărtășit fotbalistul cu fanii săi

„Mașina lui Jador?” Ella și Jador, din nou împreună? Imaginea care a stârnit controverse în rândul fanilor

Putin NU mai este în viață! Cutremur total la Moscova! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Marea iubire a lui Octavian Goga. A fost traducătoare pentru liderul Germaniei naziste și bănuită de spionaj

”Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate” Zi mare pentru Adi Rus și Vlăduța Lupău. Ce veste importantă a împărtășit fotbalistul cu fanii săi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies