Adio, Simina! Jador a mărturisit ce sentimente are pentru Ella! "Deosebită" Uite ce a declarat despre frumoasa brunetă! EXCLUSIV!

Jador o place foarte mult pe Ella! Uite ce a declarat artistul despre frumoasa brunetă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Frumoasa Ella de la Puterea Dragostei a generat discuții în casă după ce s-a aflat că s-a întâlnit cu Jador înainte de emisiune. Ceilalți băieți din casă au spus că bruneta şi îndrăgitul artist au discutat pentru a forma un cuplu. Protagonista noastră s-a supărat când a auzit comentariile și chiar s-a contrat aprins cu unii dintre concurenți.

Citeste si: Jador, replică SENZAŢIONALĂ pentru Dani Mocanu după ce acesta l-a jignit! "Îl aştept" Începe războiul? EXCLUSIV!

Deși sunt doar câteva zile de când a început sezonul al doilea al supershow-ului matrimonial, tânăra se numără printre preferatele telespectatorilor, poate și datorită apropierii de solist după cum au concluzionat mulţi.

fara descriere

Ella a mărturisit că îl place pe Jador și că speră la o relație cu acesta. ”Nu pot să spun că-l iubesc pentru că este un lucru serios. Eu am trecut prin niște faze complicate în viață și nu mă arunc așa...”, a povestit Ella.

Ei bine, acum că ştim părerea frumoasei clujence, am fost curioase să aflăm şi ce simte Jador pentru ea.

Jador o place foarte mult pe Ella! "Deosebită, frumoasă, sensibilă"!

"Am o părere bună despre fetele din casă. Mi-au atras atenţia mai multe, nu pot să vă mint, dar cel mai mult îmi place de Ella. Este o fată deosebită, foarte frumoasă, sensibilă, decentă...", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Jador, declaraţie incredibilă despre fanii lui!

Artistul are o relaţie specială cu fanii lui.

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a declarat Jador.

Citeste si: Bogdan Mocanu spune TOT ce are pe suflet după marea finală! Vezi ce simte cu adevărat pentru Roxana! Doamne, ce poveste nebună de dragoste! "Frumos" EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate