Vedete

Admiratorii Marisei stiu de ce a pierdut finala „Bravo, ai stil!”: „Nu crezi ca era mai bine sa fii tu si sa nu faci lucruri din ambitie si ca sa arati ca esti smechera? Tocmai asta te-a dus la pierdere!”

Se pare ca admiratorii Marisei stiu de ce a pierdut finala „Bravo, ai stil!” in fata Silviei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Admiratorii Marisei stiu de ce a pierdut finala „Bravo, ai stil!”: „Nu crezi ca era mai bine sa fii tu si sa nu faci lucruri din ambitie si ca sa arati ca esti smechera? Tocmai asta te-a dus la pierdere!”icon photo

In discutiile de dupa emisiunea de sambata seara, difuzata de Kanal D, admiratorii Marisei stiu de ce a pierdut finala „Bravo, ai stil!”. „Ai dezamăgit foarte mult in ultima perioada. Nu crezi ca era mai bine sa fii tu şi sa nu faci lucruri din ambiţie şi ca sa araţi ca eşti şmecheră? Tocmai asta te a dus la pierdere. Devenisei şi tu o persoana la fel falsa ca şi Silvia!!!”, i-a transmis un fan Marisei.

Admiratorii Marisei stiu de ce a pierdut finala „Bravo, ai stil!”: "Toate au avut tinute mai bune decat tine"

„Te credeai din primul moment invingatoare... Dar uite ca nu a fost asa! Toate au avut tinute mai bune decat tine... Pana si Alina... Iar faza cu ''coroana ma asteapta”... E prea exagerata... Si Iuliana era la fel de increzatoare ca si tine..!”, a scris un alt admirator al emisunii. (vezi ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa finala)

Admiratorii Marisei stiu de ce a pierdut finala „Bravo, ai stil!”: "Pe la sfarsitul competitiei ai inceput sa crezi ca sigur vei castiga"

Pe site-urile de socializare, admiratorii Marisei stiu de ce a pierdut finala „Bravo, ai stil!”. „Dar uite ca n-a fost sa fie si a câştigat Silvia, singura care a meritat sa castige... Si tu, la începutul competiţiei, aveai tinute destul de bune.. Dar pe la sfârşitul competitiei ai inceput sa crezi ca sigur vei castiga si uite ca nu s-a întâmplat asta!”, a scris un alt fan.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune