Adolescent condamnat la închisoare pe viață! Cum a ajuns să-și decapiteze colegul de clasă

Un tânar a fost închis pe viață după ce și- a decapitat fără milă colegul de clasă.

Distribuie pe:


In articol:

Adolescentul din Massachusetts, care și-a decapitat un coleg de clasă, a fost condamnat la închisoare pe viață. Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani.

Confrom relatării CNN, tânărul de 18 ani nu a avut nicio reacție la aflarea sentinței. Pe chipul luii Matthew Borges nu s-a citit nicio urmă de teamă sau regret pentru fapta comisă.
În fiecare zi ne gândim că viața fiului nostru a fost curmată prea repede. Am încercat din răsputeri să ne dăm seama de ce s-a întâmplat asta”, a declarat mama victimei.
Trupul fără viață al lui Lee Paulino a fost găsit, decapitat, pe malul râului Merrimack, în luna decembrie 2016. Oameniii legii au descoperit că victimei i-au fost tăiate și membrele superioare.

Potrivit procurorilor, Borges a acționat din gelozie pentru că victima petrecea prea mult timp cu o tânără.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Câți bani au făcut Brigitte și Florin Pastramă la nuntă: „Am făcut-o pentru sufletul nostru”

Citeste si: Agresivitate peste măsură! Un băiețel de 10 ani a fost filmat în timp ce era bătut de alți copii mai mari!

Citeste si: Câți bani a strâns Bianca până acum la Puterea Dragostei. Suma e amețitoare. Pe ce i-a propus Bogdan Iordache să îi cheltuie

Și-a decapitat copilul, la un an după ce i-a tăiat organele genitale! 

Două tinere au reușit să îi șocheze pe anchetatori, atunci când le-au povestit cum l-au ucis pe copilul lor, un băiețel în vârstă de numai 9 ani.

Rosana Cândido în vârstă de 27 de ani și Kacyla Pessoa în vârstă de 28 de an l-au torturat pe micuțul Rhuan în niște moduri greu de imaginat. Cele două femei locuiesc la aproximativ 35 de kilometri de capitala Brasilia, în Samambaia.

Ele le-au spus anchetatorilor că l-au decapitat pe micuțul Ruahn, după ce l-au înjunghiat de mai multe ori.

Citiți mai multe despre acest subiect, aici. https://www.wowbiz.ro/si-a-decapitat-copilul-la-un-an-dupa-ce-i-a-taiat-organele-genitale-motivul-este-unul-de-a-dreptul-socant-20027137

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate