Adolescent român, găsit fără viață în Italia! Ultimele sale cuvinte sunt cutremurătoare

Un adolescent român a avut parte de un sfârșit teribil.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Un tânăr român în vârstă de 18 ani și-a găsit sfârșitul la mii de kilometri de casă, în Italia.

Vasile Cioroaba a fost găsit luni după amiază, pe o stradă mai puțin circulată, care duce spre Scannabue. Potrivit rotalianul.ro, adolescentul ar fi fost lovit de o maşină, condusă de un bărbat în vârstă de 25 de ani. Părinții săi au dat alarma, atunci când și-au dat seama că fiul lor nu mai vine acasă, neaștepându-se nicio clipă la un asemenea deznodământ.

Citeste si: Bogdan Mocanu, operat de urgență: „Mor de durere”

Citeste si: Adio, Maria Ciobanu! Vestea a venit ca un şoc iar fanii sunt devastaţi

Citeste si: Cum răspunde președintele TATA acuzațiilor de viol! Bogdan Drăghici nu recunoaște nimic

Adolescentul a mers la o discotecă, iar la un moment dat, a decis să plece, lăsându-și prietenii singuri.

Înainte să dispară, Vasile a vorbit cu o prietenă de la discotecă şi i-a spus că merge acasă. „Nu mă simt bine, sunt trist. Mă duc acasă", i-ar fi spus Vasile. După câteva ore, părinţii, văzând că acesta nu mai ajunge acasă, au dat alarma.

Ce le-a spus un șofer carabinierilor

„Cine l-a văzut pe fiul meu, s-a dus sâmbătă seara la discoteca „Magika” și nu s-a mai întors (…) Noi te așteptăm, te iubim tare mult întoarce-te acasă și sora ta plânge și te-a căutat întreaga noapte. Dă-mi un semn, mamă, că sunt distrusă, te iubesc”, a transmis mama lui Vasile.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani le-a recunoscut carabinierilor că a lovit sâmbătă seara ceva pe marginea drumului, însă nu s-a întors pentru a verifica despre ce este vorba. Din nefericire, locul indicat de respectivul șofer este chiar în locul în care a fost găsit Vasile fără viață.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate