Cum răspunde președintele TATA acuzațiilor de viol! Bogdan Drăghici nu recunoaște nimic

Biogdan Drăghici, președintele asociației TATA, a negat acuzațiile grave pe care i le-a adus fiica lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bogdan Drăghici, cunoscut ca un luptător pentru drepturile egale ale taților cu mamele în fața legii, președinte al organizației TATA, a fost reținut în urmă cu două săptămâni. Bărbatul este acuzat că a violat-o ani la rând pe fiica lui care avea doar 10 ani când a început coșmarul.

Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui.

Citeste si: Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor? “Șeful Masoneriei române a binecuvântat o organizație dubioasă”

Citeste si: Promo Puterea Dragostei, 3 septembrie. Noii concurenți intră în contradicții. Jador, izbit de o veste din partea Siminei

Cum a răspuns Bogdan Drăghici acuzațiilor

Bogdan Drăghici a negat vehement acuzațiile la adresa lui și a învinovățit-o pe fosta lui soție pentru tot ce se întâmplă acum.

„În depoziţia dată în faţa organelor de urmărire penală, inculpatul Drăghici Gheorghe-Bogdan a negat săvârşirea faptelor şi a arătat că acuzaţiile reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soţie, Drăghici Helen-Daniela, le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua la domiciliu pe fiica lor minoră”, a notat instanța în acest caz, conform Cancan.

„Declaraţiile sale nu au vizat în mod deosebit acuzaţiile, ci prin ele a urmărit discreditarea mamei persoanei vătămate, care ar avea un comportament ce nu inspiră încredere”, se mai arată în dosar.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate