Adrian Alexandrov și-a făcut de cap, în club! Logodnicul Elenei Udrea a avut ce sărbători

Adrian Alexandrov s-a întors de ceva vreme în țară, după ce și-a vizitat fetița și logodnica, pe Elena Udrea, în Costa Rica, el făcând naveta între România și țara de peste Ocean suficient de des.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Cum timpul său liber este extrem de puțin, fiind ocupat cu lungile drumuri între Costa Rica și România, Adrian Alexandrov pare să facă în așa fel încât să îl trăiască la maximum, profitând de fiecare moment.

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea, PRIMUL interviu după ce politiciana a fost eliberată din penitenciar! Vezi ce face blonda cu adevărat acum în Costa Rica! "Este puternică şi îşi revine" EXCLUSIV

Citeste si: Corul ALEXANDROV revine în România! 64 de membri au murit în 2016!

Citeste si: Elena Udrea, audiată în secret! În curând va primi decizia definitivă

Iar zilele trecute, Adrian Alexandrov a fost invitat de unul dintre amicii săi, la o petrecere de pomină, într-un club de fițe din Nordul Capitalei. Iar cum amicul său îi este extrem de apropiat și, în plus, aveau de sărbătorit ziua de naștere a acestuia, Adrian Alexandrov nu i-a refuzat invitația, motiv pentru care logodnicul Elenei Udrea și-a luat o ținută în ton cu locul și evenimentul și s-a prezentat ”la distracție”. Iar distracția a părut să dureze până în zori, iar Adrian Alexandrov, susțin sursele noastre, a fost sufletul eveniemtului. Mai exact, el a avut grijă să întrețină atmosfera, a dansat și s-a distrat de minuen cu amicii săi, timp în care s-a delectat cu băuturile fine din respectivul local.

fara descriere

În altă ordine de idei, Adrian Alexandrov va mai petrece câteva zile în România, timp în care va pune la punct afacerile pe care le are la lista de ”urgențe”, iar apoi se va întoarce în Costa Rica, el povestindu-le amicilor săi, la petrecerea la care a fost invitat că îi este foarte dor de fetița pe care o are cu Elena Udrea și că își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de micuță. De altfel, Adrian Alexandrov a avut grijă să îi distreze pe amicii săi, susțin sursele noastre, cu povestioare cât se poate de amuzante despre fiica lui și a Elenei Udrea.

 

 

Adrian Alexandrov și Elena Udrea sunt logodiți și au un copil

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au cunoscut în vara lui 2016, la mare. După câteva ezitări, care își aveau rădăcinile în eșecurile în dragoste pe care le suferise în ultimii ani, Elena a hotărât să înceapă o nouă poveste, cu care însă a fost foarte discretă la început. Într-un final, cei doi și-au asumat povestea de dragoste și, mai mult decât atât, după o serie de încercări, au și devenit părinții unei fetițe, născute în Costa Rica. La scurt timp de la nașterea fetiței însă, Elena Udrea a fost arestată.  De altfel, acum câteva luni, Adrian Alexandrov a povestit episodul tulburător în care Elena Udrea a fost smulsă de Interpol de lângă fetiţa lor, direct de pe străzile din Costa Rica. ”Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi (...) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească. Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină. Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră. Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească. Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte. Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut (...)”, a explicat Adrian Alexandrov. Mai mult, pus în faţa unor teorii ale conspiraţiei care susţineau că fetiţa nu este copilul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a reacţionat vehement. ”Nu am ce să comentez. Sunt nişte aberaţii ordinare”, ne-a spus, pe atunci, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate