Adrian de la Puterea Dragostei, adevărul despre acuzațiile la adresa Ralucăi! Ar fi strâns donații și ar fi folosit banii

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Despărțirea dintre Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei a declanșat reacții neașteptate. După ce el a spus că va face dezvăluiri șocante despre fosta lui iubită, Adrian i-a luat-o înainte și a vorbit pe internet despre anumite moduri în care Raluca ar face bani.

Conform declarațiilor lui Adrian, Raluca ar fi strâns donații pentru persoane cu probleme grave de sănătate, dar banii nu mai ajungeau la destinatari, ci îi folosea chiar ea.

„În emisiune s-a format un trend, acela de a strânge donații pentru oamenii care sunt arși pe corp sau care au cancer. Unii dintre concurenți, nu doar Raluca, de fapt, toți acei bani strânși i-au folosit în scopuri personale. Banii aceia nu se duceau în contul respectiv. Raluca făcea jumi-juma și se strângeau bănuți”, a spus Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Citeste si: La câteva zile după ce s-a despărțit de Raluca, Ricardo de la Puterea Dragostei aruncă bomba! „Am realizat că am făcut o greșeală”

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie: „Omul care e pervers...”

Ricardo, acuzații le adresa Ralucăi de la Puterea Dragostei!

„Să începem cu membrii ei de la videochat, cu oamenii la care cerșește bani pe internet, doctorii ei, la fetele care îi dau bani. O să discutăm totul pe larg. O să vă spun cine e! Să profiți de oameni care s-au ars pe tot corpul și au primit asigurare și au primit bani, ca tu să le iei banii, să profiți de ei, nu e frumos”, a spus Ricardo de la Puterea Dragostei.

Ulterior, el a declarat că nu vrea să continue acest război cu Raluca și și-a cerut scuze pentru tot ce a spus. El a anunțat pe Instagram că nu va mai face nicio dezvăluire despre fosta lui iubită și că vrea să rămână în relații bune cu ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate