Adrian de la ”Puterea Dragostei” reacție ȘOCANTĂ. ”Pedepsit” de Hamude și bătut cu făină de fete, a spart ușa și s-a umplut de sânge! ”Am dosare penale la poliție”

Oare Adrian încalcă voit regulamentul din Casa Puterea Dragostei? Așa a fost surprins de ceilalți concurenți!

Autor: A.V.

In articol:

În ediția de astăzi, concurentul Adrian a dorit să se odihnească mai mult, căci, așa cum declarase și el în edițiile anterioare, ar pierde nopțile vorbind cu Larisa, tânăra pe care și-o dorește în viața lui, dar și în Casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Elena Udrea și Alina Bica, la un pas să fie ”expediate” din Costa Rica! Cererea de azil politic a fost respinsă

Cu o atitudine lejeră, Adrian s-a afișat lângă ceilalți concurenți din Casa Puterea Dragostei îmbrăcat într-o pereche de pantaloni short, un tricou și desculț! Fără a avea teamă că ar putea fi descalificat din emisiune, căci în regulament se preciează că participanții nu au voie să doarmă în timpul emisiunii, Adrian s-a întins pe canapea și și-a „sfidat” colegii de platou.

Hamude a luat atitudine

Odată ce a apărut pe televizor mesajul ”Liderul casei trebuie să-l trezească pe Adrian!”, Hamude a luat atitudine și a mers direct la canapeaua pe care el se odihnea. După ce l-a trezit, Hamude i-a înmânat tricoul cu ”Pedepsit”, ceea ce înseamnă că pentru o perioadă va trebui să stea izolat.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citeste si: Irina Loghin, sacrificii enorme pentru a deveni mamă! A făcut declarații cutremurătoare despre perioada când a rămas gravidă: „Este înfiorătoare, ustură așa de tare”

Fetele, pe de altă parte, au început să-l imite pe Adrian din Casa Băieților, și mai mult decât atât, Bianca și Simona au mers să îi pună făină în cap, apoi au fugit înapoi în casa lor.

Nici Adrian nu s-a lăsat mai prejos, așa că, desculț, a luat-o la fugă spre Casa Fetelor.

Nu i-a trebuit mult, iar Adrian vrea să răspundă glumei, astfel că a mers în bucătăria fetelor și a făcut un ”cocktail” din ingredientele din frigider și bucătărie. Intenția lui este de a întoarce moneda!

Adrian, plin de sânge

”Îmi pare atât de bine că i-am dat cu lapte praf pe Adrian”, a spus Simona.

”Vedeți că e tăiat tot la mână și a rupt ușa! Calmați-l”, a spus Mary.

”A dat cu pumnul”, a spus Simina. 

Adrian: ”Am dosare penale”

”Am spart ușa de nervi. M-a luat somnul și nu am putut să mă trezesc pentru că sunt foarte obosit. Nu pot să intru pentru că sunt foarte obosit. Nu e bine să se joace cu nervii mei când sunt obosit, am dosare penale la poliție din cauza asta. Nu e bine ce au făcut după, de ce au fugit după? Putea să dea altundeva, nu în ureche”, a spus Adrian plângând.

”Ți-ai zdrelit mâna în 5 locuri, e normal? Liniștește-te”, a spus Andreea Mantea.

”Dacă mi s-a dat tricoul ăsta, să nu mă bage nimeni în seamă”, a continuat Adrian. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Udrea și Alina Bica, la un pas să fie ”expediate” din Costa Rica! Cererea de azil politic a fost respinsă

Irina Loghin, sacrificii enorme pentru a deveni mamă! A făcut declarații cutremurătoare despre perioada când a rămas gravidă: „Este înfiorătoare, ustură așa de tare”

Impresionant! Un copil în vârstă de 11 ani vinde în fiecare zi urzici pentru a-și întreține familia! Cum arată mâinile lui

Maurice Munteanu: “Ai făcut o varză!” În această seară, la ”Bravo, ai stil!”, de la ora 23:00, la Kanal D

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Impresionant! Un copil în vârstă de 11 ani vinde în fiecare zi urzici pentru a-și întreține familia! Cum arată mâinile lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies