DJ-ul care a mixat o manea a lui Adi Minune şi a fost exclus de la Electric Castle şi-a şocat fanii! Uite-l pe Tommy Cash cum a pozat gol în saună, alături de alţi bărbaţi

Tommy Cash e DJ-ul care a mixat o manea a lui Adi Minune şi a fost exclus de la festivalul Electric Castle.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Un estonian e DJ-ul care a mixat o manea a lui Adi Minune şi a fost exclus. DJ-ul Tommy Cash a adus, vineri seară, pe scena de la Electric Castle, maneaua "Aşa trec zilele mele", a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestării au anunţat ulterior că aceasta a fost ultima reprezentaţie a artistului în festival. "Mulţumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentaţie la Electric Castle", se arată într-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe Facebook. (vezi cum s-a gândit un escroc să facă fraudă cu bilete la Untold)

Citeste si: Unei femei i s-a făcut rău la un festival, de la prea mult sex: „Nu a durat mult ca distracția să fie reluată”

Citeste si: VIDEO | Moment emoţionant! „Noi suntem români“, cântecul interpretat de Nicolae Furdui Iancu, pe scena de la NEVERSEA

Citeste si: Un bărbat din Cluj, propuneri sexuale în schimbul cazării în apartamentul lui la Untold: "Mi-ar plăcea să le privesc cum se joacă sau să fiu sclavul lor"

DJ-ul care a mixat o manea a lui Adi Minune şi a fost exclus. Tommy Cash a fumat cannabis la 15 ani

DJ-ul cu numele de scenă Tommy Cash, are 27 de ani și este de origine estoniană. Născut în 1991, Tomas Tammemets este un muzician de rap și artist conceptual. El are origini estoniene, rusești, ucrainene și kazahe, însă se consideră în primul rând cetățean estonian, apoi est european în suflet și scandinav în C.V. În alt interviu din 2017 el spunea că a învățat ”bine” la școală până la vârsta de 15 ani, când a început să fumeze cannabis, fapt care l-a ”ejectat” din sistemul de educație.

fara descriere

DJ-ul care a mixat o manea a lui Adi Minune şi a fost exclus. Tommy Cash e fanul pictorialelor extravagante

Recent, DJ-ul care a mixat o manea a lui Adi Minune şi a fost exclus şi-a şocat fanii cu mai multe fotografii postate pe facebook. Astfel, Tommy Cash s-a pozat gol într-o saună, alături de alţi bărbaţi, pentru ca o altă ipostază să îl înfăţişeze într-o cadă, înconjurat de păpuşi gonflabile. O altă fotografie de colecţie este aceea în care Tommy Cash s-a băgat sub roţile unui buldozer.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate