Adriana Bahmuțeanu, despre tratamentul lui Mîțu Stoian: ”Cel mai înspăimântător este că un psihiatru i-a permis să intre în camera aia”! EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu, o apropiată a lui Petrică Mîțu Stoian, a mărturisit că a fost șocată când a aflat că medicul care i-a aplicat tratamentul cu oxigen hiperbaric artistului este medic psihiatru cu competențe în acest tip de terapie.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Adriana Bahmuțeanu nu-și poate reveni după vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian și spune că artistul ar fi putut fi salvat. Ea crede însă că au fost mai mulți factori care au dus la decesul acestuia, începând cu faptul că acesta era superdozat cu anticoagulante și terminând cu tratamentul hiperbaric la care cântărețul s-a

supus de bunăvoie.

”Petrică nu-și administra anticoagulante de capul lui, el avea multă grijă de corpul lui, să poată urca pe scenă și să poată cânta. Nu mișca un deget fără să întrebe medicul”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu: ”Dotorul ăsta era acreditat să ia anamneza”

Vedeta spune însă că a fost șocată să afle că medicul care și-a dat acordul ca Mîțu Stoian să intre în camera hiperbară pentru o ședință de test este, de fapt, psihiatru cu competențe în acest tip de terapie. Acesta este și cel care a analizat dosarul medical al lui Petrică Mîțu Stoian, considerând că este apt pentru terapia hiperbară.

”Ce e cel mai înspăimântător e că la clinica respectivă, un doctor psihiatru, care avea și competență pe oxigen hiperbaric decide care pacient intră la camera aia și care nu. Cum, un psihiatru, ce să caute el acolo?

Am văzut un interviu cu el, iar omul a zis: eu sunt medic psihiatru dar am competență și pe oxigen hiperbaric. Asta mi se pare foarte scarry.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanua vorbit despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Doctorul ăsta era acreditat de clinica respectivă să ia anamneza, adică să ia fișa medicală a pacientului și să zică: tu poți să intri, tu nu poți să intri, și era psihiatru.

Poate sunt oameni cu anumite boli și nu ar trebui să li se permită să suporte acea presiune, că ești ca un scafandru pe fundul mării.

Vin bolnavi care se recuperează după COVID și tu ai un psihiatru care le dă avizul să intre în camera aia, nici măcar un medic de familie...”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Medicul lui Petrică Stoian a absolvit facultatea în 2012

Conform informațiilor obținute de WOWbiz.ro, medicul care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București în 2012 (disciplina psihiatrie-psihologie), are un master în Biofizică Medicinală și Biotehnolgie Celulară și un doctorat în psihologie și neuroștiință.

Citeste si: Dezvăluiri șocante! Petrică Mîțu Stoian s-a umplut de sânge la filmările pentru Revelion! Detaliul cutremurător care poate schimba toată ancheta morții artistului! EXCLUSIV

El a explicat la emisiunea lui Cătălin Măruță modul în care funcționează tratamentul la care a fost supus Petrică Mîțu Stoian, subliniind faptul că toate procedurile au fost respectate în cazul artistului.

Citeste si: Procurorii au reconstituit filmul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Avem ultima fotografie cu artistul în viață, realizată chiar la clinică! EXCLUSIV

”Sistemul de respirație este astfel adaptat încât mecanismele care se află în interiorul aestuia asigură pacientului o presiune pulmonară similară cu cea a ambientului în care el se află în fiecare moment, la fiecare respirație. Este ca la scafandru. Nu putem vorbi aici de a administra oxigenul cu o presiune pozitivă, adică mai mare decât cea care se află în exteriorul plămânului, care ar putea conduce la leziuni. Este o adaptare foarte lentă, noi folosim protocoale standardizate și de regulă aplicăm presiuni mult mai mici sau creștem mult mai puțin decât în mod obișnuit, tocmai ca să asigurăm o toleranță mult mai bună la tratament(...) Plămânii lui erau apți pentru această procedură”, a explicat medicul de la clincia privată la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV Elena Merișoreanu și Ilie Caraș au crezut inițial că moartea lui Petrică Mîțu Stoian este o glumă: „Eu nu am crezut. Se mai scrisese despre el că a murit”

Anca, o profesoară din Argeș, a murit cu zile după ce a fost infectată cu COVID-19 și a refuzat ajutorul medicilor. Femeia n-a crezut în existența virusului

Acuzații dure la adresa clinicii unde s-a tratat Petrică Mîțu Stoian! Sora artistului: „A regretat că s-a dus acolo”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies