Adriana Bahmuțeanu o face praf pe Magda Vasiliu, după ce fosta prezentatoare i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă: „E mai penibilă ca...”

Magda Vasiliu i-a criticat dur pe Brigitte și Florin Pastramă. Declarația ei a stârnit, însă, revolta și Adriana Bahmuțeanu a făcut-o praf.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă țin primele pagini ale presei încă de când s-au cuplat. Celebrul cuplu are mulți susținători, dar sunt și multe persoane care îi critică., Printre contestatari se află și fosta prezentatoare Magda Vasiliu, care nu a vorbit deloc frumos despre ei.

fara descriere

Adriana Bahmuțeanu a intervenit și a criticat-o la rândul ei pe Magda Vasiliu.

„Reacția Magdei Vasiliu e mai penibilă ca bățu-n baltă!!! Ce-o fi apucat-o, nu știu, mai ales că Magda, o persoană greu încercată de viață și boala băiețelului ei, ar fi trebuit să fie empatică, sensibilă și în niciun caz să pună etichete sau să judece persoane pe care nu le cunoaște personal sau de care n-a auzit decât la jurnalele de știri. Până la urmă, nu suntem toți la fel, nu vorbim, nu ne comportam și nu ne imbrăcăm la fel, iar dragostea, indiferent de cât de mult ar dura ea sau nu, merită aplaudată!!! N-am înțeles nici de ce sunt penibili cei doi: oamenii s-au îndrăgostit, trăiesc o viață de lux și se mai ciondănesc, ca în orice cuplu!!!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Ce n-a învătat Magda este că presa tabloid și implicit majoritatea populației vor fi tot timpul fascinate de astfel de povești, oamenii vor fi curioși să afle picanterii despre personajele mondene. Până la urmă, nu ne învârtim toți în aula Academiei, ci mai degrabă în cluburile de fitze din Mamaia, unde poate fi văzută, câteodată, și celebra avocată a lui Mazăre, (o doamnă, de altfel, tobă de carte) pusă pe distracție după o zi grea de instanțe!!! E dreptul ei!!! P. S. Ochelarii sunt misteaux!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei oficial de Facebook.

Citeste si: Nicoleta și Nicolae Guță s-au împăcat după ani de zile! Primele declarații: „Sângele apă nu se face”

fara descriere

Ce a spus Magda Vasiliu despre Brigitte și Florin Pastramă 

“«Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!». Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță… Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd….

Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali…

Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun”oamenii ăștia chiar există”… Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok.

Până la meciul de mâine nu mă mai uit la tv . Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania….Dar, oamenii chiar există…”, a scris fosta prezentatoare TV pe pagina ei de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate