Adriana Iliescu are datorii la întreținere. În ce situație critică se află fosta profesoară universitară

Adriana Iliescu are datorii de 3000 de lei la întreținere, iar telefoanele au fost suspendate pentru că nu și-a plătit facturile.

Adriana Iliescu alături de fiica sa
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

 Fosta profesoară universitară de literatură română se află într-o situație critică. Adriana Iliescu după ce a născut-o pe Eliza la vârsta de 67 de ani, aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc. Se pare că faima nu a ajutat-o pe Adriana Iliescu, în prezent, femeia are datorii de 3000 de lei la întreținere.

De câteva luni, fosta prefosoară împreună cu fiica sa au decis să se mute la casa părintească de la țară. Cele două trăiesc dintr-o pensie de 2000 de lei. Fiica Adrianei Iliescu se află printre copiii care au primit o tabletă de la stat, pentru a putea intra la cursurile online.

Citeste si: Ce a făcut Adriana Iliescu după ce a aflat că rămâne fără moștenirea pentru Eliza? Cea mai bătrână mamă a primit lovitura vieții, dar nu se lasă bătută! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Adriana Iliescu s-a pregătit de înmormântare! Câte mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din București

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Acest lucru arată că Eliza Iliescu nu poate avea acces la un telefon sau la un laptop. Ba mai mult decât atât, telefoanele Adrianei Iliescu au fost suspendate pentru că nu și-a plătit facturile.

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 2-3 săpămâni

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute.

Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm ”, a declarat o vecină a blocului din Drumul Taberei. 

Eliza și Adriana Iliescu
Eliza și Adriana Iliescu[Sursa foto: Cancan.ro]

Sursa: Impact.ro

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Studenţii de la Medicină au avut parte de jigniri şi cuvinte dure din partea profesorului lor: "Sunteți foarte proși, foarte răi"

Vulpiţa şi Viorel s-au mutat în casă nouă! Soţii Stegaru au primit cadou o locuinţă de la un telespectator cu suflet mare

Ultima oră! Alex Bodi și Adrian Tâmplaru, reținuți pentru 24 de ore în dosarul de proxenetism

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Se dă peste cap ordinea puterilor lumii. Acordul care schimbă total jocul la nivel mondial

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies