Adriana Trandafir împlinește 65 de ani. Viața actriței, mai ceva ca un scenariu de film. A trăit în minciună 50 de ani

Adriana Trandafir împlinește 65 de ani. Marea actriță are o poveste de viață demnă de un scenariu de film.

Adriana Trandafir împlinește 65 de ani
Autor: Ioana Stan

In articol:

Adriana Trandafir, marea doamnă a teatrului românesc, își aniversează astăzi ziua de naștere. Actrița s-a născut pe 26 aprilie 1956, în Găești, Dâmbovița.

Adriana Trandafir, o viață trăită în secret

Adriana Trandafir împlinește 65 de ani
A trăit în minciună 50 de ani[Sursa foto: Captură YouTube]

Adriana Trandafir a povestit în cadrul unui interviu că la vârsta de 50 de ani, după o viață de om, a aflat că este adoptată.

" După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită.

Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună.

Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă.

Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă. Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei- doi- erau, de fapt, frații mei...", a povestit actrița.

Citeste si: Vedete care au adoptat copii şi le-au oferit o familie iubitoare

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Cum a aflat Adriana Trandafir că este infiată

Actrița a aflat la 50 de ani că este adoptată.

"Când m-a sunat fratele meu- aveam vreo 50 de ani- mă pregăteam să ies în oraș. 'Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!'

Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: 'Povesteșe-mi!' Și mi-a povestit.

El fiind mai mare decât mine, știa povestea...

L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul.

Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu", a mărturisit Adriana Trandafir.

Citeste si: Adriana Trandafir a ajuns de urgență la spital! Cum se simte acum artista, după ce a îndurat dureri cumplite: „A fost foarte greu”

Adriana Trandafir are doi copii. Cu ce se ocupă

Cunoscuta actriță are doi copii, Maria Speranța și Ștefan

Cei doi copii ai actriței și-au ales meserii diferite. Niciunul nu îi calcă mamei pe urme, dar Adriana Trandafir se mândrește cu alegerile lor.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, pentru Libertatea, Adriana Trandafir.

Ștefan este avocat și predă cursuri de Drept la facultate.

"Este un avocat iubit de studenți. M-am dus să îl văd o dată la un curs și când am văzut cât de artist este atunci când predă acel Drept Internațional și cum a abordat el studenții altfel și cât de special este, eu, de acolo de sus, de după o coloană din aula facultății, am zis: «Doamne, îți mulțumesc, mi l-ai făcut talentat!». Este un avocat bun și va avea o carieră pedagogică excepțională, pentru că are acest har. Ștefan își începe mereu cursul cu o glumă”, a povestit Adriana Trandafir, potrivit Libertatea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vedete care au adoptat copii şi le-au oferit o familie iubitoare

Drama neștiută a Adrianei Trandafir! Actrița a fost înfiată de sora mamei sale: "Verișorii mei erau, de fapt, frații mei..."

Vedete neașteptate la Te cunosc de undeva 2021! Lista completă a concurenților din noul sezon

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies