Drama neștiută a Adrianei Trandafir! Actrița a fost înfiată de sora mamei sale: "Verișorii mei erau, de fapt, frații mei..."

Adriana Trandafir a făcut mărturisiri, cu ochii în lacrimi, despre familia sa.

Drama neștiută a Adrianei Trandafir! Actrița a fost înfiată de sora mamei sale:
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din țara nostră. Chiar dacă are parte de o carieră de succes, actrița nu poate spune că stă atât de bine pe plan personal. Artista a recunoscut, cu ochii în lacrimi, ce a simțit în momentul în care a aflat că a fost înfiată de către sora mamei sale.

Se pare că Adriana Trandafir a aflat după multă vreme faptul că mama ei biologică era, de fapt, mătușa ei. La momentul respectiv, actrița susține că a trăit un mare șoc să afle faptul că mai are și trei frați.

Citeste si: Adriana Trandafir a ajuns de urgență la spital! Cum se simte acum artista, după ce a îndurat dureri cumplite: „A fost foarte greu”

"(...) După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta.

Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită.

Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea.

Acum mă gândesc cu drag la amândouă.

Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă", a spus cunoscuta actriță.

Drama neștiută a Adrianei Trandafir! Actrița a fost înfiată de sora mamei sale: "Verișorii mei erau, de fapt, frații mei..."
Adriana Trandafir[Sursa foto: Captură YouTube]

Adriana Trandafir, înfiată de mătușa ei

A fost născută de mama ei naturală și ulterior înfiată de către sora acesteia. A aflat în momentul în care a fost sunată de fratele ei și i-a spus pentru prima dată soro. La ceva timp după, Adriana Trandafir a aflat de mama ei biologică toată povestea.

"Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei- doi- erau, de fapt, frații mei...

Citeste si: Adriana Trandafir, mesaj cutremurător după ce a fost în moarte clinică! "Am auzit vocea caldă a lui Dumnezeu..."

Când m-a sunat fratele meu- aveam vreo 50 de ani- mă pregăteam să ies în oraș. 'Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!'

Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: 'Povesteșe-mi!'

Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea...

L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul.

Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu", a mărturisit Adriana Trandafir.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Trandafir, primită cu aplauze la „Te cunosc de undeva” după vindecarea de COVID! Artista a izbucnit în lacrimi

Actriţa Adriana Trandafir, diagnosticată cu Covid-19, internată la Institutul „Matei Balş”

Actrița Adriana Trandafir are o fată foarte frumoasă! Uite cum arată Maria Speranța FOTO

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies