Stiri

Afacerea miroase dubios: Peşte putred, „împrospătat” cu ochi de plastic

Comercianţii ar face orice ca să îşi vândă marfa. Şi nu ne referim la reclame, ci la metode mai puţin ortodoxe. O demonstrează un magazin din Kuweit, care a apelat la o metodă scandaloasă de a face profit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Afacerea miroase dubios: Peşte putred, „împrospătat” cu ochi de plastic
 
Magazinul, specializat în vânzarea de peşte, a fost închis de autorităţi după ce s-a descoperit că proprietarii lipeau pe peşti ochi bulbucaţi din plastic. Scopul? Să-i facă să pară mai proaspeţi. Gradul de prospeţime al unui peşte poate fi judecat după ochii acestuia. Cu cât albul ochilor este mai clar, cu atât peştele este mai proaspăt.
 
Proprietarii magazinului foloseau ochi de plastic pentru a acoperi galbenul ochilor peştilor, care indica faptul că erau în stare de putrefacţie.
 
Însă escrocheria nu a trecut neobservată. O filmare cu peştii cu ochi de plastic a început să circule pe WhatsApp printre localnici. Apoi, imaginile au ajuns pe Twitter, unde utilizatorii s-au distrat ridiculizând tactica ingenioasă. Ziarul local Al Bayan a relatat că magazinul a fost închis şi a postat pe Twitter imagini cu falşii peşti proaspeţi.
 
Citeste continuarea pe INCREDIBILIA.RO.

Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune