Afacerea miroase dubios: Peşte putred, „împrospătat” cu ochi de plastic

Proprietarii magazinelor ar face orice ca să îşi vândă marfa. Şi nu ne referim la reclame, ci la metode mai puţin ortodoxe. O demonstrează un magazin din Kuweit, care a apelat la o metodă scandaloasă de a face profit, unde comercianții puneau ochi de plastic pentru ca peștii să pară proaspeți.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Magazinul, specializat în vânzarea de peşte, a fost închis de autorităţi după ce s-a descoperit că proprietarii lipeau pe peşti ochi bulbucaţi din plastic. Scopul? Să-i facă să pară mai proaspeţi. Gradul de prospeţime al unui peşte poate fi judecat după ochii acestuia. Cu cât albul ochilor este mai clar, cu atât peştele este mai proaspăt.
 
Proprietarii magazinului foloseau ochi de plastic pentru a acoperi galbenul ochilor peştilor, care indica faptul că erau în stare de putrefacţie.
 
Însă escrocheria nu a trecut neobservată. O filmare cu peştii cu ochi de plastic a început să circule pe WhatsApp printre localnici. Apoi, imaginile au ajuns pe Twitter, unde utilizatorii s-au distrat ridiculizând tactica ingenioasă. Ziarul local Al Bayan a relatat că magazinul a fost închis şi a postat pe Twitter imagini cu falşii peşti proaspeţi.
 
Citeste continuarea pe INCREDIBILIA.RO.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate