Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru! Profitul s-a micşorat de trei ori, iar datoriile au crescut de aproape 25 de ori! Gaura financiară e uriaşă!

Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru, aşa cum arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

bianca dragusanu


In articol:

Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru, după cum reiese din datele financiare ale firmei sale. Vedeta a înfiinţat, în 2014, firma „Bella Dream Star SRL”, prin care îşi derulează activitatea magazinul care vinde ţinute de seară şi de nuntă, rochiile fiind comercializate sub sigla „BD”, iniţialele numelui Biancăi. „Rochiile de mireasa se adreseaza femeilor care prefera eleganta si, in acelasi timp, stilul putin nonconformist, care le invaluie in mister. Rochiile de seara realizate in atelierul meu sunt facute pentru cele mai exigente cliente, calitatea finisajelor si materialelor sunt de exceptie”, a spus Bianca despre rochiile sale.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut anunțul despre nuntă! Când va avea loc evenimentul

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au primit un premiu la Monaco! Au fost consideraţi drept cel mai stilat cuplu!

Citeste si: Astrograma cuplului format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cât va rezista mariajul lor

Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru. Gaura financiară e de 900.000 lei

Din păcate, ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe, valabile pentru 2018, sunt dezastruoase în comparaţie cu cele din 2017. Astfel, profitul net a fost de 156.924 de lei, de aproape trei ori mai mic decât cel înregistrat cu un an înainte, care a fost de 443.869 de lei. La finalul lui 2018, datoriile „Bella Dream Star SRL” erau de 641.125 de lei, de aproape 25 de ori mai mari decât restanţele de la finalul lui 2017, care erau de doar 26.109 lei. Astfel, din diferenţele de profit şi de datorii, reiese că ultimul an a produs o gaură financiară de 901.961 de lei faţă de 2017. (vezi cum a devenit şomeră mama Biancăi Drăguşanu)

bianca dragusanu rochie

Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru. A fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile

În 2017, Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi plătească datoriile. Este vorba despre obligaţii fiscale accesorii, rezultate din neachitarea la timp a obligaţiilor fiscale. Astfel, debitorul va suporta o serie de sancţiuni, datorând după termenul de scadenţă dobânzi şi penalităţi de întârziere. La finalul lui 2016, firma Biancăi avea datorii de 203.574 de lei, în timp ce, la sfârşitul lui 2017, acestea scăzuseră la doar 26.109 lei, ceea ce înseamnă că Bianca a plătit 177.465 lei (38.000 de euro) după ce a primit hârtia de la Fisc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate