Alex Bodi zboară cu un avion privat de 13 milioane dolari! Soțul Biancăi Drăgușanu, viață de mogul

Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, duce o viață de mogul. Trăieșlte într-un apartament de 1,5 milioane euro, conduce o mașină de 400.000 euro și călătorește cu avionul privat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alex Bodi a plecat din România, la scurt timp după incidentul în urma căruia s-a spus că a agresat-o pe Bianca. El a mers la Amsterdam și apoi la Monte Carlo, împreună cu partenerul său de afaceri, la bordul unui avion privat.

fara descriere

fara descriere

Cessna Citation XLS+ este numele modelului cu care Bodi zboară de obicei atunci când are afaceri, folosită și în această călătorie. Modelul atinge 796 km/h, are o rază de acțiune de 3.500 km iar costul unei ore de zbor începe de la 3.200 euro. Un zbor în Europa costă, în general, între 10.000 și 15.000 euro.

Citeste si: Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania: „De aici vin cele mai bune grătare”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, în vizită la cea mai bună prietenă: „Sunt într-o situație foarte dificilă”

Citeste si: Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului, care au jucat la Real Madrid şi Barcelona! Uite-l pe soţul Biancăi Drăguşanu la întâlnirea cu Roberto Carlos şi Patrick Kluivert!

fara descriere

Aeronava este considerată una de lux, pasagerii având la dispoziție condiții de 5 stele, la bord. Un astfel de avion este și destul de scump: Cessna Citation XLS+ nou se vinde cu peste 13 milioane dolari.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate