Mama Biancăi Drăguşanu a rămas fără serviciu! Madi Dragoş, care era expert la o agenţie de stat, s-a trezit cu contractul suspendat!

Amicii lui Madi Dragoş ştiu că mama Biancăi Drăguşanu a rămas fără serviciu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că mama Biancăi Drăguşanu a rămas fără serviciu. Ani de zile, Madi Dragoş a lucrat la Călan, unde era expert la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara.

Pentru că lucra la stat, Madi şi-a completat în fiecare an declaraţia de avere, din care reiese că avea un venit lunar de aproximativ 2.000 de lei. La un moment dat, Madi şi colegii ei de muncă au dat în judecată instituţia, din cauza neachitării unor drepturi bănesti.  Procesul s-a judecat la Tribunalul Timiş şi, în primă instanţă, mama Biancăi Drăguşanu a pierdut. Alături de ceilalţi colegi, ea a făcut recurs. La acel moment, procesul s-a mutat la Curtea de Apel Timişoara, la secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, obiectul dosarului fiind “litigiu privind funcţionarii publici”. Ulterior, dosarul s-a mutat la Tribunalul Hunedoara care, pe 23 mai 2018, a dat câştig de cauză angajaţilor, printre care şi lui Madi Dragoş. AJOFM Hunedoara a făcut apel, care a fost respins.( vezi cum arată fratele secret al Biancăi Drăguşanu)

Citeste si: Alex Bodi zboară cu un avion privat de 13 milioane dolari! Soțul Biancăi Drăgușanu, viață de mogul

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Citeste si: Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania: „De aici vin cele mai bune grătare”

Citeste si: Cum a împăcat-o Bodi pe Bianca Drăgușanu după scandalul uriaș: i-a dat cardurile și mașina! VIDEO EXCLUSIV

Mama Biancăi Drăguşanu a rămas fără serviciu. Îşi câştigase drepturile salariale în instanţă

Astfel, AJOFM Hunedoara a fost oblicată să îi încadreze pe reclamanţi, inclusiv pe Madi Dragoş, la nivelul maxim al fiecărui grad profesional, respectiv la nivelul corespunzător fostei trepte de salarizare 1 pentru fiecare grad profesional, să plătească reclamanţilor drepturile salariale reprezentând diferenţa între salariile cuvenite ca urmare a aplicării nivelului maxim de salarizare

conform menţiunilor de mai sus şi salariile efectiv plătite, pentru perioada 09.04.2015-01.08.2016, urmând ca sumele să fie actualizate cu indicele inflaţiei de la data scadenţei lunare până la data plăţii efective. AJOFM Hunedoara a mnai fost obligată să plătească reclamanţilor dobândă legală aferentă drepturilor salariale reprezentând diferenţa între salariile cuvenite ca urmare a aplicării nivelului maxim de salarizare conform menţiunilor de mai sus şi salariile efectiv plătite, pentru perioada 09.04.2015-01.08.2016, de la data scadenţei lunare până la data plăţii efective.

Mama Biancăi Drăguşanu a rămas fără serviciu. Soţul lui Madi e consilier la Primăria Călan

Până la urmă, mama Biancăi Drăguşanu a rămas fără serviciu. În 2018 şi 2019, Madi Dragoş nu şi-a mai publicat declaraţia de avere. A făcut-o, în schimb, soţul său, Marcel, care este consilier la Primăria Călan. În documentul completat în mai 2019, Marcel Dragoş nu a trecut vreo sumă în dreptul veniturilor din 2018 ale soţiei, ci a notat “contract suspendat”. E posibil ca mama Biancăi să fi fost dată afară în urma procesului pe care l-a intentat angajatorului său sau să fi renunţat de bună voie la locul său de muncă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce făceau Mario Iorgulescu și Bianca Drăgușanu în club? Imagini exclusive cu băiatul lui Gino împreună cu Bianca în ipostaze tandre FOTO EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu se operează! Diva va suferi o nouă intervenție estetică

Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu pe whatsapp, dupa ce ea vrea să anuleze nunta : “Iar a intrat dracu' în tine?”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anunţ negru! A murit un actor genial din România. Avea doar 42 de ani și a cucerit Europa

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies