Afacerile din muzică sunt o piatră de moară pentru Dan Bursuc! Are o gaură financiară de peste 700.000 de euro!

Datele financiare arată că afacerile din muzică sunt o piatră de moară pentru Dan Bursuc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că afacerile din muzică sunt o piatră de moară pentru Dan Bursuc. Numele producătorului de manele a revenit în prim-plan după Gala premiilor Gopo 2019, care a avut loc pe 19 martie la Teatrul Naţional Bucureşti, unde trupa lui Bursuc, Kana Jambe, a susţinut un mini recital care i-a deranjat pe mulţi din cei prezenţi, care au părăsit sala. Bursuc şi trupa sa au fost contestaţi şi pe paginile de socializare, cei mai vehemenţi fiind Mihai Mărgineanu şi Aurelian Temişan.

Citeste si: Mihai Mărgineanu e revoltat de subcultura manelelor, dar versurile sale sunt mai obscene! Uite-l cum cântă pe scenă “Ce frumoasă eşti / Nu te-aş f... să-mi plăteşti” VIDEO

Citeste si: Trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri de film, la Sibiu şi Cluj-Napoca! Ardelenii au aplaudat în picioare prestaţia lui Kana Jambe!

Citeste si: Premiile Gopo 2019! Vezi AICI tinute spectaculoase, momentele controversate ale serii şi îndemnul şocant al lui Tudor Giurgiu! EXCLUSIV!

Afacerile din muzică sunt o piatră de moară pentru Dan Bursuc. A radiat o firmă în 2018

Bursuc nu are mai satisfacţii finanicare, dacă este să ne luăm după cifrele oficiale ale firmelor sale. Producător, impresar şi proprietar al unei case de producţie şi a unui studio de înregistrări, Bursuc a avut trei firme prin care îşi derula afacerile, Roterra Music SRL, Formatia de Aur Dan Bursuc SRL şi Balcan Media Entertainment SRL. Ultima a fost radiată în 2018, iar Bursuc a trebuit să achite datoriile strânse, de 853.049 de lei. (vezi ce spune Leo de la Strehaia despre scandalul dintre Dan Bursuc şi Mihai Mărgineanu)

fara descriere

Afacerile din muzică sunt o piatră de moară pentru Dan Bursuc. Datoriile au fost de 400.000 de euro

Nu mai e un secret că afacerile din muzică sunt o piatră de moară pentru Dan Bursuc. În ultimii ani, toate cele trei firme au provocat pierderi totale de aproximnativ 1,5 milioane de lei, aproximativ 330.000 de euro. Cum Roterra Music SRL avea datorii, la finalul lui 2017, de 606.161 lei,  iar Formatia de Aur Dan Bursuc SRL de 393.063 lei, reiese că restanţele, împreună cu cele ale Balcan Media Entertainment SRL au fost de 1.852.273 lei, adică aproximativ 400.000 de euro. Adăugate pierderilor de 330.000 euro, reiese că afacerile din muzică i-au provocat lui Bursuc o gaură financiară de aproximativ 730.000 de euro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate